Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Ενημερωτική δράση στη Θήβα

Στα πλαίσια του Πολιτικού Αγώνα της προεκλογικής περιόδου και εν μέσω καθολικής φίμωσης της Εθνικιστικής φωνής από τα μέσα μαζικής εξαπάτησης, οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες ξεχύνονται σε πόλεις και χωριά για να μεταδώσουν στο Λαό μας το εθνεγερτήριο Μήνυμα του Λαϊκού Εθνικισμού. 

Το Σάββατο 10 Ιανουαρίου, κλιμάκιο συναγωνιστών του Πυρήνα Λιβαδειάς και συναγωνιστές από τη Θήβα προχώρησαν σε εκτεταμένη ενημερωτική δράση στην πόλη της Θήβας. Ενθουσιώδους υποδοχής έτυχαν οι Χρυσαυγίτες από τον απλό κόσμο - τους δοκιμαζόμενους συμπατριώτες μας- στην λαϊκή αγορά της βοιωτικής πόλης όπου εισήλθαν εν μέσω αποθέωσης, την ώρα που μια παρέα μπολσεβίκων στεκόταν έκπληκτη στην άκρη της λαϊκής, χαζεύοντας την προελαύνουσα Ελληνική Νεολαία! 


Οι συμπατριώτες μας εύχονταν καλή δύναμη στο δίκαιο Αγώνα μας, ενώ στα χείλη της συντριπτικής πλειοψηφίας υπήρξε μια μονάχα φράση και συνάμα ευχή: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ξεβρωμίσει ο τόπος! Ίδια εικόνα και στο κέντρο της πόλεως, όπου χιλιάδες Θηβαίοι προσέγγισαν τους συναγωνιστές, λαμβάνοντας ενημερωτικό-προεκλογικό υλικό. Χιλιάδες φυλλάδια μοιράστηκαν και τσακίστηκε στον δρόμο η πολιτική τρομοκρατία του αντισυνταγματικού τόξου και η αθλιότητα των δημοσιογραφικών τους φερέφωνων.

Λευτεριά στην Πατρίδα-Ψήφο στη Χρυσή Αυγή!



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο