Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Συνέχιση εργασιών ανάπλασης της οδού Επαμεινώνδα στη Θήβα

Την Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2014 θα ξεκινήσουν οι εργασίες στον πεζόδρομο της οδού Επαμεινώνδα της Θήβας για το τμήμα μεταξύ των οδών Δίρκης και Οιδίποδος, ως συνέχεια του έργου  «Ανάπλαση πεζόδρομου οδού Επαμεινώνδα Δήμου Θηβαίων»





Το πρώτο στάδιο εργασιών αφορά τη διάνοιξη της οδού στη μέση για την τοποθέτηση του αγωγού ομβρίων. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η αντικατάσταση του αγωγού του νερού από τη ΔΕΥΑΘ, η υπογειωποίηση των καλωδίων από τη ΔΕΗ και η αναβάθμιση του δικτύου από τον ΟΤΕ.

Το χρονοδιάγραμμα των συγκεκριμένων εργασιών μέχρι και τη τσιμεντοποίηση του τμήματος είναι περίπου δύο (2) μήνες.

Παράλληλα θα ξεκινήσουν και οι εργασίες τοποθέτησης των κυβόλιθων από το Άγαλμα του Επαμεινώνδα μέχρι και την οδό Δράκου, το οποίο έχει ήδη τσιμεντοποιηθεί.

Εν όψη και της Καθαράς Δευτέρας ο Δήμος Θηβαίων θα φροντίσει ώστε τα τμήματα της οδού Επαμεινώνδα, όπου πραγματοποιούνται εργασίες, να είναι λειτουργικά προκειμένου να πραγματοποιηθεί και το έθιμο του “Βλάχικου Γάμου”.

Σχετικά με την πορεία των εργασιών του έργου  ο Αντιδήμαρχος Θηβαίων κ. Ανδρέας Χατζησταμάτης πραγματοποίησε, την Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2014, ενημερωτική συνάντηση με τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο συγκεκριμένο τμήμα της οδού Επαμεινώνδα. Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Εντεταλμένος Δημ. Σύμβουλος Τεχ.Υπηρ. κ. Κων/νος Τυρηνόπουλος,  υπάλληλοι της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, οι εργολάβοι του έργου, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών- Βιοτεχνών Επαρχίας Θηβών κ. Χρ. Χαρατσής, ο Πρόεδρος του Σωματείου Εστιατορίων- Καφετεριών Θήβας κ. Π. Χαρατσής με τον Γεν. Γραμματέα   κ. Στ. Κουτσοβασίλη καθώς και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θηβών κ. Ν. Στρατέλος με τον Αντιπρόεδρο κ. Αλ. Στάικο.



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο