Υπηρεσία μαζικής αποστολής sms

Δευτέρα, 12 Ιανουαρίου 2015

Νέα δημοσκόπηση: Προβάδισμα 4,5% του ΣΥΡΙΖΑ

Προβάδισμα της τάξεως του 4,5% δίνει στον ΣΥΡΙΖΑ νέα δημοσκόπηση, στην οποία καταγράφεται για μία ακόμη φορά η επιθυμία της πλειοψηφίας για οικουμενική κυβέρνηση.

Στη δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για τον ΣΚΑΪ, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει το 31,5% στην πρόθεση ψήφου, από το 29,5% στο οποίο βρισκόταν στην προηγούμενη μέτρηση, ενώ το 27% συγκεντρώνει η Νέα Δημοκρατία (από 25%).
Τρίτο κόμμα είναι το Ποτάμι, με 6,5%, ενισχυμένο κατά 1,5% σε σύγκριση με την προηγούμενη μέτρηση, όπως και το ΚΚΕ με τη Χρυσή Αυγή- άνοδος κατά 1%- που ακολουθούν με 6%. Το ΠΑΣΟΚ και οι Ανεξάρτητοι Ελληνες συγκεντρώνουν το 3%, το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών το 2%, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ το 1% και η ΔΗΜΑΡ 0,5%.
Ο Αντώνης Σαμαράς θεωρείται καταλληλότερος πρωθυπουργός με 35%, έναντι του Αλέξη Τσίπρα (28,5%), ενώ το 35% απαντά «κανένας από τους δύο», ενώ ο Σταύρος Θεοδωράκης παρουσιάζει την υψηλότερη δημοτικότητα ανάμεσα στους πολιτικούς αρχηγούς, καθώς το 24,5% έχει θετική άποψη και το 1,5% πολύ θετική.

 
Ακόμη, το 31% τάσσεται υπέρ του σχηματισμού οικουμενικής κυβέρνησης. Τέλος, στο ερώτημα «τι θα σας ανησυχούσε περισσότερο για τη μελλοντική πορεία της χώρας», το 35,5% απάντησε «να κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ και να σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση» και το 33,5% «να κερδίσει η ΝΔ και να σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση».


iefimerida

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο