Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Επίθεση σε Σαμαρά, Βενιζέλο και Τσίπρα, άσκησε από τη Λαμία ο επικεφαλής του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Γιώργος Παπανδρέου

Επίθεση σε Σαμαρά και Βενιζέλο και Τσίπρα άσκησε από τη Λαμία ο πρώην πρωθυπουργός και επικεφαλής του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Γιώργος Παπανδρέου, στην κατάμεστη αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Φθιώτιδας.
Εμφανίστηκε μάλιστα σίγουρος ότι το κόμμα του θα μπει στη Βουλή και θα βάλει την σφραγίδα του, στην επόμενη από τις εκλογές, ημέρα για την Ελλάδα.

Επέλεξα το δύσκολο δρόμο όπως και ο Ανδρέας του 1974 επεσήμανε και απέσπασε χειροκροτήματα.Ο Γιώργος Παπανδρέου απάντησε στο διαφημιστικό spot της Νέας Δημοκρατίας που δείχνει τον Αντώνη Σαμαρά σε γήπεδο να συνομιλεί με παιδιά για το μέλλον της Ελλάδας.

Όταν  εμείς είμασταν στο γήπεδο και αγωνιζόμασταν με τα θηρία των αγορών ο κύριος Σαμαράς και αυτοί που μας χρεωκόπησαν, ήταν στην εξέδρα και μας λιθοβολούσαν, τόνισε ο Γιώργος Παπανδρέου που συνέχισε, αυτό να το θυμίσετε στον Αντώνη Σαμαρά, τον προπονητή της εξέδρας.Γ. Παπανδρέου: Προπονητής της εξέδρας ο Σαμαράς... από LAMIASTARGR


lamiastar

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο