Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

H Ελλάδα κεντρικό θέμα στο αμερικανικό Travel Weekly


Η πόλη της Αθήνας εξώφυλλο του δημοφιλούς ταξιδιωτικού περιοδικού

Με την πόλη της Αθήνας να δεσπόζει στο εξώφυλλο του εβδομαδιαίου τεύχους του Travel Weekly, του αμερικανικού ταξιδιωτικού περιοδικού που απευθύνεται στους επαγγελματίες της τουριστικής βιομηχανίας των Η.Π.Α, το αναγνωστικό κοινό έχει την ευκαιρία να γνωρίσει την νέα δυναμική προσωπικότητα της Ελλάδας του 2015. 

Από την Αθήνα, στην Πελοπόννησο και στην ηρεμία που αποπνέει το Αιγαίο, η έγκυρη ταξιδιωτική συντάκτρια Patricia Schultz και συγγραφέας του best seller 1,000 Places to See Before You Die, πραγματοποιεί, με την υποστήριξη τηςMarketing Greece, ένα συναρπαστικό οδοιπορικό στη σύγχρονη Ελλάδα και αποτυπώνει τις εμπειρίες της σε έναεξασέλιδο αφιέρωμα.

Αντικειμενική, ενθουσιώδης και ζώντας την δική της περιπέτεια, η Patricia Schultz γρήγορα αντιλαμβάνεται ότι η Ελλάδα είναι πάντα έτοιμη να υποδεχτεί τους επισκέπτες της με επαγγελματισμό και αισιοδοξία.

Το ταξίδι της στην Αθήνα είναι μια εμπειρία γεμάτη εκπλήξεις, από το αρχαίο στο σύγχρονο, από το κέντρο της πόλης στις γειτονιές της, από την ελληνική παραδοσιακή κουζίνα στην ελληνική μοντέρνα γαστρονομία, και τέλος στη συνεχή ανάπτυξη της νεανικής επιχειρηματικότητας.

Η Patricia Schultz ζει από κοντά την πολύπλευρη προσωπικότητα της Αθήνας και ξεναγείται από τα μουσεία της πόλης, με αυτό της Ακρόπολης να αποτελεί πλέον ένα από τα αγαπημένα της σημεία, στους δρόμους της πρωτεύουσας όπου το street art πρωταγωνιστεί και δίνει μια νέα πνοή στους πολυσύχναστους δρόμους της. Μυείται στη σύγχρονη ελληνική γαστρονομία, εκπλήσσεται από το εύρος των επιλογών που προσφέρει και συμπεραίνει ότι «η ελληνική κουζίνα είναι μια από τις πιο υποτιμημένες». Ανακαλύπτει επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται με νέες ιδέες και μεταμορφώνουν την Αθήνα σε μια σύγχρονη μητρόπολη. Γνωρίζει, με τη βοήθεια insiders, την πόλη «εκ των έσω» και περπατάει στις γειτονιές της.

Παράλληλα, στο πλαίσιο επίσκεψης της στην χώρα μας, η συντάκτρια ταξιδεύει στην πρώτη ελληνική πρωτεύουσα, το Ναύπλιο, χαλαρώνει και απολαμβάνει την ομορφιά του Πόρτο Χέλι και ζει για λίγο την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα του νησιού της Πάτμου.

«Η διαχρονική ιστορία, η ομορφιά και η φιλοξενία του τόπου είναι όλα όσα θα θυμάμαι από αυτό το ταξίδι. Σε συνδυασμό με τη μοναδική ιδιοσυγκρασία των Ελλήνων, που ζουν τη ζωή τους στο έπακρο και αποτελούν την ενσάρκωση του carpe diem, η εμπειρία μου στην Ελλάδα θα μου μείνει αξέχαστη» είναι ο επίλογος της συντάκτριας στο αφιέρωμα της.
 
marketinggreece


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο