Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Λίστα με 10.588 λογαριασμούς Ελλήνων σε Ελβετική τράπεζα έλαβε το υπουργείο Οικονομικών

Λίστα με τα ονόματα ελλήνων που έχουν καταθέσεις σε ελβετική τράπεζα απέστειλε στο υπουργείο Οικονομικών η φορολογική διοίκηση της Βόρειας Ρηνανίας - Βεστφαλίας! Στη λίστα περιλαμβάνονται δεδομένα για 10.588 τραπεζικούς λογαριασμούς που αφορούν τα έτη 2006 και 2008.
Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών, τα στοιχεία αφορούν τραπεζικούς λογαριασμούς, το συνολικό υπόλοιπο των οποίων ανέρχεται σε 3,9 δισ. ελβετικά φράγκα το 2006 και 2,9 δισ. ελβετικά φράγκα το 2008. Σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών, τα στοιχεία αυτά θα αξιοποιηθούν από τις φορολογικές υπηρεσίες και εισαγγελικές αρχές στον αγώνα του ελληνικού Δημοσίου για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής.
Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρ. Αλεξιάδης, σε δήλωση που έκανε για το θέμα δεσμεύτηκε για άμεσο και ενδελεχή έλεγχο της λίστας και τόνισε ότι οι έλεγχοι μπορεί να αποκαλύψουν πολύ μεγαλύτερα ποσά, αλλά και περισσότερα ονόματα, όπως άλλωστε συνέβη  και στη λίστα Λαγκάρντ.

Σε κάποιους εξ αυτών θα δοθεί μία τελευταία ευκαιρία να δηλώσουν τις καταθέσεις τους, μέσω του σχετικού νόμου για τις αδήλωτες καταθέσεις που θα έρθει στη Βουλή, πρόσθεσε ο υπουργός σε δηλώσεις του στο περιστύλιο της Βουλής.

eklogika


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο