Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

Παράγει γνώση για το μέλλον ο Μιχάλης Καλογεράκης, από το Ηράκλειο της Κρήτης

Στην Ελλάδα της κρίσης, και της υποδούλωσης στους διεθνείς  τοκογλύφους, στην Ελλάδα της υποκρισίας και της κατευθυνόμενης ενημέρωσης, υπάρχουν Άνθρωποι που θριαμβεύουν, και το κυριότερο παράγουν γνώση.

Μια τέτοια περίπτωση είναι ο κ.Μιχάλης Καλογεράκης, από το Ηράκλειο της Κρήτης, ο οποίος εδώ και αρκετά χρόνια κάνει έρευνες πάνω στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Το σπίτι του είναι ανεξάρτητο από πλευράς ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς παράγεται στο εργαστήριό του. Με λίγα λόγια είναι αυτάρκης.



Στο τελευταίο βίντεο, το οποίο έχει καταγράψει όπως και τα προηγούμενα ο Ιωσήφ Παπαδόπουλος, βλέπουμε την παραγωγή υδρογόνου και την ασφαλή αποθήκευσή του.

Πριν από περίπου ένα μήνα, έγινε η  παγκόσμια διάσκεψη για το κλίμα στο Παρίσι. Διάφορα φόρουμ τα οποία ασχολούνται με την κλιματική αλλαγή και το περιβάλλον, κινητοποίησαν χιλιάδες κόσμου και διαμαρτυρήθηκαν. Απαιτούν, και καλά κάνουν, την παγκόσμια μετάβαση στην 100 % καθαρή ενέργεια. Αυτό κάνει ο κ.Μιχάλης Καλογεράκης.

Αναρωτιέμαι πόσοι πόλεμοι έχουν γίνει για την ενέργεια, και πόσες μεγάλες αιματηρές γεωστρατηγικές ανακατατάξεις? Πόσο έχει επιβαρυνθεί το περιβάλλον?

θα πρέπει να πάψει η ενέργεια να αποτελεί ισχυρό εκβιαστικό μέσο των «δυνατών» προκειμένου να εξουσιάζουν.

Κάθε κτήριο, ανεξάρτητα με το που βρίσκεται, μπορεί να παράγει και να καταναλώνει ενέργεια από το περιβάλλον. Βέβαια, βασική προϋπόθεση είναι μια αλλαγή της πολιτισμικής μας νοοτροπίας.

Αυτός ο Άνθρωπος πρέπει να αξιοποιηθεί. Γιατί παράγει γνώση για το μέλλον.



Νίκος Χατζηδούρος

ThivaPost


Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΛΑΕΙ ΠΟΤΕ!



ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ. ΕΝΑΣ ΕΦΕΥΡΕΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ!


Μιχάλης Καλογεράκης - Αντιδραστήρας διάσπασης νερού σε υδρογόνο και οξυγόνο



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο