Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Η ακατανόητη στάση της Νέας Δημοκρατίας


Αυτές τις ημέρες κορυφώνεται ο προεκλογικός αγώνας σε ολόκληρη τη χώρα. Το σκηνικό δείχνει να μεταβάλλεται και η κυβέρνηση τοποθετείται πλέον μπροστά σε μία οδυνηρότατη ήττα. Είναι δε, τόσος ο πανικός των κυβερνώντων, που ανάγκασε τον ίδιον τον Γιώργο Παπανδρέου, τον πρωθυπουργό της χώρας, να θέσει ένα ακόμη δίλημμα (στα τόσα που μέχρι στιγμής έχει χρησιμοποιήσει) προς τους Έλληνες πολίτες, απειλώντας -ούτε λίγο ούτε πολύ- με εθνικές εκλογές, γνωρίζοντας πως οι δηλώσεις του αυτές έσπρωχναν την χώρα σε μεγαλύτερα οικονομικά προβλήματα.
Η αγωνία του μελλοθάνατου, η αγωνία και ο φόβος της τιμωρίας; Άγνωστο το πως αισθάνεται ο πρωθυπουργός της τρόικας, ο οποίος εκτελώντας χρέη υπαλλήλου - δοσατζή εισπρακτικής εταιρείας, ενώ στα λόγια θέλει να προβάλλεται ως "πατριώτης", οι πράξεις του μάλλον προβληματίζουν για το ύφος και το ήθος του -διαφημιζόμενου από τον ίδιο- νεοπατριωτισμού.
Στην αντίπαλη όχθη, αυτή της Νέας Δημοκρατίας, που μέσω του δικομματικού συστήματος προβάλει ως η κύρια διεκδικητής των περισσότερων περιφερειών του Καλλικράτη, η κατάσταση δεν είναι διαφορετική από ότι στο ΠΑΣΟΚ. Αγωνία, άγχος και λάθη τακτικής, χαρακτηρίζουν την αναδομημένη Νέα Δημοκρατία του Αντώνη Σαμαρά. Ποιοί θα εκλεγούν; Σε ποιές περιφέρειες; Πώς θα αντιμετωπιστούν οι συνεργασίες του ΠΑΣΟΚ;
Και όμως...
Κωνσταντίνος

Η ΝΔ αντί να καρδιοχτυπάει για τους υποψηφίους της θα μπορούσε με μια ανακοίνωση της να αλλάξει το πολιτικό κλίμα και το σκηνικό.
Να βγει και να πει στον ελληνικό λαό ότι για την εθνική μας κατάθλιψη, για την οικονομική μας αθλιότητα και για την ξένη κατοχή που μας ντροπιάζει ως πατριώτες όλους, φταίει εκτός από την κυβέρνηση Παπανδρέου που είναι ο εκτελεστής του σχεδίου Μνημόνιο, και η “αγία τριάς” ΕΕ, ΔΝΤ και ΕΚΤ.
Αυτοί οι τρεις και ότι κρύβουν μέσα και πίσω τους είναι που έχει σε κατοχή την πατρίδα μας και της πίνει το αίμα.
Αφού η ΝΔ δεν θέλει να κάνει μια μεγαλειώδη αντιμνημονιακή συγκέντρωση, ας κάνει το ελάχιστο: μια ανακοίνωση εναντίον των εχθρών της πατρίδας μας και των κατοχικών τους δυνάμεων.
Τι σόϊ αντιμνημονιακός αγώνας και πατριωτισμός είναι αυτός πατριώτες;
Πείτε στους έλληνες ποιος τους πίνει το αίμα;
Η κυβέρνηση είναι απλός ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑΣ.
Υπάλληλος είναι.
Μιλήστε επιτέλους πατριωτικά.
Μιλήστε την αλήθεια.
Όσο η ΝΔ δεν μιλάει εναντίον της Τρόϊκας, και μιλάει μόνο εναντίον αυτής της θλιβερής κυβέρνησης, είναι ύποπτη για συγκάλυψη των μεγάλων ενόχων που μας δυναστεύουν: ΕΕ, ΔΝΤ και ΕΚΤ.
Δεν μπορεί να είναι κακός ο πρωθυπουργός και καλή η Τρόϊκα.
Συγκάλυψη είναι.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο