Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

ΣΑΡΩΝΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ (ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ) ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΙΚΟΣ
Όταν ξεκίνησε την προσπάθειά του, ο Νίκος Παπανδρέου, έθεσε έναν και μοναδικό στόχο. Να είναι ο συνδυασμός του εκείνος που θα περάσει στην δεύτερη Κυριακή των εκλογών για τον αιρετό Περιφερειάρχη. Και σήμερα, προτού καν ξεκινήσει την προεκλογική εκστρατεία , βλέπει ότι ο στόχος αυτός μάλλον έχει επιτευχθεί.


Τα μηνύματα από όλη την Περιφέρεια είναι κάτι παραπάνω από θετικά. Ο γιατρός, όπου πηγαίνει γίνεται δεκτός με ενθουσιασμό αφού η υποψηφιότητά του συγκεντρώνει όλα αυτά τα ποιοτικά χαρακτηριστικά τα οποία απαιτούνται προκειμένου να είναι σίγουροι οι πολίτες ότι η εκπροσώπησή τους στην Περιφέρεια θα είναι ουσιαστική και παραγωγική.
Ειδικότερα δε από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας τα πράγματα είναι απίστευτα θετικά για τον Νίκο Παπανδρέου. Καθημερινά δεκάδες στελέχη από όλους τους νομούς της Περιφέρειας, τα οποία γνωρίζουν ή μαθαίνουν τώρα τι σημαίνει «Νίκος Παπανδρέου» τον πλησιάζουν και στρατεύονται στην προσπάθειά του.
Μάλιστα, οι πληροφορίες λένε ότι, κάποιες δημοσκοπήσεις έχουν θορυβήσει υπερβολικά  την Ρηγίλης καθιστώντας πλέον την υποψηφιότητα του γιατρού κεντρικό πολιτικό θέμα.
Ωστόσο, πρέπει να τονιστεί ότι, η προσπάθεια του γιατρού μόλις αρχίζει. Σύντομα θα ανακοινώσει το ψηφοδέλτιό του, στο οποίο εμπεριέχονται σημαντικά ονόματα και η ανακοίνωσή τους θα προκαλέσει τριγμούς.
«Έ όχι και να αφήσω την Περιφέρεια και την Εύβοια στα χέρια ανθρώπων οι οποίοι ανελίχθηκαν στην πολιτική με μεθόδους που καταδικάζω. Φίλτατο το κάθε κόμμα, φιλτάτη όμως η πατρίς» λέει συχνά ο γιατρός στους στενούς του συνεργάτες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο