Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ: ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ για : Παράνομη κατακράτηση /παράβαση καθήκοντος



χθές 10.2.2011 τα μέλη των Επιτροπών Αγώνα «Δεν πληρώνω» Ιωσήφ Παπαδόπουλος και Κώστας Κωνσταντόπουλος στη διέλευση τους από την Αττική Οδό ζήτησαν την έκδοση πιστωτικού λόγω αδυναμίας πληρωμής. Οι υπάλληλοι αρνήθηκαν την έκδοση του νόμιμου φορολογικού στοιχείου, αρνήθηκαν να επιτρέψουν την διέλευση των συμπολιτών μας, ενώ ταυτόχρονα άνδρες της τροχαίας που παρευρίσκονταν τους κάλεσαν να περάσουν από τα διόδια προκειμένου να μην δημιουργήσουν πρόβλημα στις διελεύσεις .




Τα μέλη των ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΑΓΩΝΑ ζήτησαν την συνδρομή των αστυνομικών οργάνων για την
άρνηση έκδοσης πιστωτικού και για την παράνομη κατακράτηση και αντί αυτού εισέπραξαν από τους «προστάτες του πολίτη το ντροπόσημο Ρέππα ¨ενώ αφαιρέθηκαν και οι πινακίδες των οχημάτων τους. Σημειωτέον ότι τα μέλη των Επιτροπών μας συνοδεύουν Γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο που κάνει ρεπορτάζ για τα διόδια στην Ελλάδα. Αυτή τη στιγμή τα μέλη μας μαζί με τον προϊστάμενο των διοδίων και τον υπάλληλο θα κατευθυνθούν μετά από δική τους απαίτηση στο Αστυνομικό τμήμα Παπάγου προκειμένου να υποβάλλουν μηνύσεις κατά: Των υπευθύνων της Αττικής Οδού για παράνομη κατακράτηση και άρνηση έκδοσης νόμιμων φορολογικών στοιχείων όσο και κατά των αστυνομικών της τροχαίας για παράνομη κατακράτηση και παράβαση καθήκοντος.

Ο εθνικός εργολάβος μπορεί να πιστεύει ότι εκτός από το πολιτικό προσωπικό της χώρας μπορεί να χρησιμοποιεί και τα θεσμικά όργανα υπέρ των συμφερόντων του.





Γελιέται οικτρά. Η ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ ανήκει στους εργαζόμενους και τους φορολογούμενους πολίτες που την έχουν χρυσοπληρώσει. Δεν θα επιτρέψουμε να κερδοσκοπούν σε βάρος μας. Δεν θα επιτρέψουμε να λεηλατούν τη δημόσια περιουσία. Την απάντησή μας θα παίρνουν καθημερινά με συλλογικά μαζικά ανοίγματα της οδού μέχρι να τα μαζέψουν και να φύγουν. Οι εργολάβοι και η κυβέρνησή τους.



http://denplirono.wordpress.com
 
ελευθερη σκεψη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο