Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Έποικοι-Οδ​οφράγματα-​Λαθρομεταν​άστες

Εκδήλωση με θέμα:




«Έποικοι, Οδοφράγματα και Λαθρομετανάστες,

οι χαίνουσες πληγές του Ελληνισμού της
Κύπρου»_______________________________________________________________________________________________



Διοργανωτές:



Κίνημα Ελληνικής Αντίστασης (ΚΕΑ), Κίνηση Πολιτών Λάρνακας,

Παγκύπριο Αντικατοχικό Κίνημα (ΠΑΚ), Κίνηση για τη Σωτηρία της Κύπρου_________________________________________________________________________________________________________________________________________



Δημόσια τοποθέτηση:



Πάνος Ιωαννίδης, Νομικός



Πρόεδρος Κίνησης για ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ & ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

_________________________________________________________________________________________________________________



Λευκωσία, 11 Μαΐου 2011

___________________________________________





Αγαπητοί Φίλοι,

Η Κίνηση για Ελευθερία & Δικαιοσύνη στην Κύπρο ευχαριστεί τους διοργανωτές της εκδήλωσης, για την ευκαιρία της δημόσιας αυτής τοποθέτησης.

Από το 1974 μέχρι σήμερα, οι παράνομες Βρετανο-τουρκικές ενέργειες κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας έχουν τον κοινό τίτλο ΑΤΤΙΛΑΣ και αριθμούνται:

· ΑΤΤΙΛΑΣ 1: Είναι η (κατ’ εξακολούθηση) παρανομία της εισβολής και κατοχής, για 37 χρόνια.

· ΑΤΤΙΛΑΣ 2: Είναι το (κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση) διεθνές έγκλημα του εποικισμού και της δημογραφικής αλλοίωσης της κατεχόμενης Κύπρου, η ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ των Ελλήνων της Κύπρου, ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ κάθε στοιχείου ελληνικής και θρησκευτικής κληρονομιάς και ο ΣΦΕΤΕΡΙΣΜΟΣ των ελληνικών περιουσιών στην κατεχόμενη γη μας.

· ΑΤΤΙΛΑΣ 3: Είναι η αποδοχή από το επίσημο Κράτος του δήθεν «ανοίγματος» των κατοχικών οδοφραγμάτων, υπό τους όρους της Τουρκίας και με όλες τις επιπτώσεις που προβλέφθηκαν από την πρώτη ώρα.

· ΑΤΤΙΛΑΣ 4: Είναι η συνεργία αξιωματούχων του Κράτους με τον εχθρό, για ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ της Κυπριακής Δημοκρατίας με το «Σχέδιο Αννάν», που την ανέκοψε το βροντερό ΟΧΙ του Δημοψηφίσματος.

Το κακό θα μπορούσε να είχε σταματήσει εκεί -στον 4ο Αττίλα του 2004- και, με την ένταξη μας στην ΕΕ, να είχε αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση προς την ορθή πορεία.

Όμως, ο ΑΤΤΙΛΑΣ συνέχισε την επέλαση, εξοπλισμένος -ξεκάθαρα πλέον- από εμάς τους ίδιους:

· ΑΤΤΙΛΑΣ 5: Είναι η περιφρόνηση της ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ του Κυπριακού Λαού της 24ης Απριλίου 2004 και η μη αξιοποίηση της ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΜΑΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ για επτά τώρα χρόνια.

· Και, ως επιστέγασμα, ο ΑΤΤΙΛΑΣ 6: Που είναι, η ηττοπαθής και μειοδοτική επιδίωξη της ούτω καλούμενης «Διζωνικής, Δικοινοτικής Ομοσπονδίας» από τον Φεβρουάριο 2008 μέχρι και σήμερα, με θεμελιό και περιεχόμενο που τσιμέντωσε η δική μας, επίσημη ηγεσία με την παράνομη Τουρκία και τη δόλια Βρετανία στις 23 Μαΐου και στις 5 Ιουνίου 2008, ΕΡΗΜΗΝ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ.

Στο πλαίσιο του ΑΤΤΙΛΑ 6 εντάσσεται και η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ.

Μια πολεμική ενέργεια, χειρότερη και από τον εποικισμό, διότι διενεργείται στις ελεύθερες περιοχές της Κυπριακής Δημοκρατίας και με την ανοχή του νόμιμου Κράτους, το οποίο πολιτογραφεί (με δικαίωμα ψήφου) χιλιάδες παράνομους κουβαλητούς.

Μια ΔΟΛΙΑ βρετανο-τουρκική πολεμική ενέργεια, που παραβιάζει τα ελεύθερα ευρωπαϊκά εδάφη μας μέσω των βρετανικών βάσεων, των οποίων το έδαφος ΔΕΝ είναι ευρωπαϊκό και οι οποίες (βάσεις) από την 1η Μαΐου 2004 ΠΑΡΑΝΟΜΑ ευρίσκονται στην κυρίαρχη ευρωπαϊκή Κυπριακή Δημοκρατία.

Ο στόχος της πολεμικής αυτής ενέργειας είναι οφθαλμοφανής:

· Να δημιουργηθεί ισχυρή, τουρκο-ελεγχόμενη κοινωνία και στην ελεύθερη Κύπρο,

· οι παράνομοι να πολιτογραφηθούν και να εκφυλίσουν την ελληνική πλειοψηφία, ούτως ώστε -μαζί με την πλειοψηφία των εποίκων στην κατεχόμενη Κύπρο- η ΟΛΙΚΗ πλέον πλειοψηφία να ελέγχεται από την Τουρκία,

· να επιταθεί η εξαθλίωση της κυπριακής οικονομίας, η οποία θα συντηρεί όλους αυτούς τους αχαΐρευτους κουβαλητούς, που καμία σχέση έχουν με τους νόμιμους μετανάστες, που πολύ καλά ξέρουμε να τους φιλοξενήσουμε,

· και, βεβαίως, να προκληθεί ο θυμός και η αγανάκτηση των Ελλήνων από την προβοκατόρικη συμπεριφορά των παρανόμων, ΝΑ ΠΡΟΚΛΗΘΟΥΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ, η Τουρκία να προφασιστεί ΞΑΝΑ τη δήθεν «προστασία των μειονοτήτων» και να καταλάβει ολόκληρη την Κύπρο, με ΟΡΜΗΤΗΡΙΟ πλέον το «συνιστών Κράτος» της Διζωνικής, Δικοινοτικής Ομοσπονδίας που σήμερα η ηγεσία μας, δυστυχώς, επιδιώκει...

Εδώ ακριβώς είναι που χρειάζεται η αντίσταση αλλά και η ΨΥΧΡΑΙΜΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ, διότι, εάν παρασυρθούμε σε επεισόδια με τον κάθε ντόπιο ή ξένο αλήτη, θα μας πουν ΚΑΙ ΠΑΛΙΝ ότι δήθεν «φταίξαμε, όπως και το ’63» και θα μας χρησιμοποιήσουν ΞΑΝΑ, για να ενισχύσουν το ΤΣΙΜΕΝΤΩΜΑ της εθνοκάθαρσης και του εκτουρκισμού ολόκληρου του Νησιού μας.

Τα οδοφράγματα του αίσχους, οι έποικοι και οι λαθρομετανάστες ΔΕΝ είναι θέματα που θα λυθούν στο πεζοδρόμιο ή με διαπραγμάτευση ή με δήθεν «μεταναστευτικές και επαναπροσεγγιστικές πολιτικές» και άλλα πολιτικίστικα μπουρδολογήματα...

Τα οδοφράγματα, οι έποικοι και οι λαθρομετανάστες είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ, απ’ ευθείας απότοκα της Βρετανο-τουρκικής συνωμοσίας και της παράνομης εισβολής και κατοχής, που μερικοί είναι πρόθυμοι να τα αποδεχθούν και να απο-ενοχοποιήσουν τους εγκληματίες...

Αυτά τα εγκλήματα θα αντιμετωπιστούν ΜΟΝΟ, όταν ο ηγέτης της ευρωπαϊκής Κυπριακής Δημοκρατίας πάρει τον ορθό δρόμο, επιλέξει να διαφυλάξει την κυριαρχία του Κράτους και τα ανθρώπινα δικαιώματα του νόμιμου Κυριακού Λαού, καταγγείλει τα εγκλήματα από κάθε βήμα και ακολουθήσει ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ τον δρόμο της απελευθέρωσης, της δικαιοσύνης και της αξιοπρέπειας.

Επειδή λοιπόν, οι διάφοροι γνωρίζουν πως όλα αυτά ο Λαός τα ξέρει και θα τα επιδιώξει την κατάλληλη ώρα, θα προσπαθήσουν -στο μεταξύ- να μας παρασύρουν σε ατοπήματα.

Γι’ αυτό, διαρκής και γρανιτένια μεν η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, αλλά ΧΩΡΙΣ να δίνουμε λαβή στους ξένους και στους ελληνοειδείς προβοκάτορες.

Το καθήκον μας είναι να παραμείνουμε γεροί και όρθιοι, για να εξουδετερώσουμε ΝΟΜΙΜΑ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ τον ΑΤΤΙΛΑ που εποφθαλμιά το μέλλον του Τόπου και των Παιδιών μας.Και εάν αυτό ΔΕΝ αρέσει σε μερικούς, ΑΡΕΣΕΙ στη συντριπτική πλειοψηφία του Κυπριακού Λαού και θα το καταλάβουν ΟΛΟΙ -ξένοι και ντόπιοι- στις επόμενες Προεδρικές Εκλογές...

Υπομονή, λοιπόν, ψυχραιμία, γρανιτένια αντίσταση και αταλάντευτη πίστη.

Με τη βοήθεια του Θεού, ΑΥΤΟΣ ο ΑΤΤΙΛΑΣ -ο 6ος ΑΤΤΙΛΑΣ- θα είναι ο τελευταίος...



Σας ευχαριστώ πολύ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο