Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Ξενάγηση στο αεροδρόμιο του θανάτου! Αεροδρόμιο Ντένβερ... Καλώς ήλθατε στο κολαστήριο! ΒΙΝΤΕΟ

απο EPIRUS- ELLAS

Κατά τη γνώμη σας είναι πιθανόν αυτό να μην είναι ένα αεροδρόμιο; Έχετε διαβάσει τίποτα γι 'αυτό το μυστηριώδες project , που έχουν ρίξει 5 δισεκατομμύρια δολάρια και είναι άγνωστης λειτουργίας ..; Θα προσπαθήσω να σας πω ...





Το αεροδρόμιο κατασκευάστηκε το 1995 στα 34.000 στρέμματα. Η κατασκευή του ανάγκασε το Stapleton το πρώην Διεθνές αεροδρόμιο να κλείσει. Το αρχικό κόστος κατασκευής ήταν 1,7 δισ. δολάρια, αλλά το τελικό σχέδιο ανέδειξε το κόστος σε 4,8 δισεκατομμύρια: 3,1 δισ. παραπάνω $ έναντι του προϋπολογισμού. Πολυάριθμες παρατυπίες έχουν αναφερθεί σχετικά με την κατασκευή του. Xρησιμοποίησαν πολούς Διαφορετικούς εργολάβους που είχαν προσληφθεί για (Δείτε φωτό και βίντεο)...

διαφορετικά τμήματα του αεροδρομίου.

Αυτό οδήγησε τους παρατηρητές να πιστεύουν ότι ήταν μια στρατηγική για να βεβαιωθούν ότι κανείς δεν θα είχε την πλήρη έκταση και επίβλεψη του έργου.110 εκατομμύρια κυβικά μέτρα παραπάνω χώματος μεταφέρθηκαν από ό, τι συνήθως απαιτείται . Αυτό έβαλε σε υποψίες πολλούς ότι κάπου λαμβάνει χώρα μια κατασκευή υπογείου. 5300 μίλια από οπτικές ίνες εγκαταστάθηκαν για τις επικοινωνίες. (Η ΗΠΑ απο ακτή σε ακτή είναι 3000 μίλια σε σύγκριση).





Συστήμα τροφοδοσίας καυσίμου που μπορεί να αντλήσει 1000 γαλόνια καυσίμων αεριωθούμενων αεροσκαφών ανά λεπτό.Το ποσό αυτό είναι εντελώς παράλογο για ένα εμπορικό αεροδρόμιο.



Χρησιμοποίησαν πολύ Γρανίτη που εισήγαγαν από όλο τον κόσμο, ακόμη και αν το έργο είχε ήδη ξεφύγει πέρα από τον προϋπολογισμό. Ένα 32 πόδια άλογο υψηλής ποιότητας fiberglass με φλέβες έξω από ολόκληρο το σώμα του και δαιμονικά μάτια που λάμπουν κόκκινο.Ενδιαφέρον γεγονός: το άλογο σκότωσε τον δημιουργό του, Luis Jimenez, ενώ εργαζόταν σε αυτό.Ένα τμήμα του γλυπτού θρυμματιστηκε και έπεσε πάνω του προκαλώντας του θανατηφόρα τραύματα.Οι φίλοι του Luis Jimenez λένε τώρα ότι το άλογο είναι καταραμένο.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο