Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Ιντερνετικό κράξιμο στον Παπουτσή και επεφημίες στο προφίλ του Γ.Φλωρίδη

Ο Χρ. Παπουτσής είναι ένας από τους πολιτικος που χησιμοποιούν αρκετά το facebook. Έτσι, όταν σήμερα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη έγραψε στο status του "Είμαι βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.


Και έχω πλήρη συνείδηση της τιμής, της ευθύνης και της εντολής του ελληνικού λαού.", τότε δεκάδες κόσμος μπήκε για να σχολιάσει αρνητικά την δήλωση του υπουργού. Ένας από τους αγανακτισμένους πολίτες τονίζει σε μήνυμα του « ξεκινηστε με την απολυση απο το δημοσιο οσων πρασινων στελεχων διοριστηκαν τα 30 τελευταια χρονια και ολων των συνδικαλιστων και υστερα με το ιδιο με τους μπλε και κοκκινους αργοσχολους», ενώ ένας άλλος γράφει «όσο ήσασταν απλός βουλευτής είχατε μιλιά για τα στραβά γύρω σας, από τη στιγμή που φορέσατε το υπουργικό σας κοστούμι....




ΕΧΩ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΑΛΠΗ!Ο ΤΟΞΙΚΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΙΣΜΑ ΣΑΣ!». Τέλος, ένας άλλος πολίτης απαντά στον Χρ. Παπουτση: «Η ΕΝΤΟΛΗ ΗΤΑΝ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΝΤΙ ΠΙΝΑΚΙΟΥ ΦΑΚΗΣ;;»



Από την αντίπερα όχθη, δεκάδες πολίτες βλέποντας το μήνυμα του Γιώργου Φλωρίδη, έστειλαν αμέσως συγχαρητήρια και πολλά μπράβο στον πρώην υπουργό, για την θαρραλέα κίνηση του να παραιτηθεί και ενώ ήταν ένα από τα φαβορί για τον επερχόμενο ανασχηματισμό. Ένας από τους πολίτες απαντά κάτω από το στάτους του κ. Φλωρίδη

« Καλά έκανες... Αυτό δεν είναι Κυβέρνηση. Αυτό δεν είναι ΠΑΣΟΚ... Οι άνθρωποι είναι πέραν!!! Δεν καταλαβαίνουν ότι έχουν χάσει ΚΑΘΕ ΛΑΙΚΟ ΕΡΙΣΜΑ...»,ενώ ένας άλλος γράφει «Μια κίνηση συνεπής και θαρραλέα, όπως σου πρέπει, όπως μας έχεις μάθει να περιμένουμε από σένα. Ώρα για καινούργια τώρα!

http://www.newsport.gr/

eglimatikotita.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο