Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Δηλώσεις του νέου Υπουργού Εθνικής Άμυνας Π. Μπεγλίτη, πριν την ορκωμοσία της νέας Κυβέρνησης


Ο νέος υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Μπεγλίτης έκανε την ακόλουθη δήλωση λίγο πριν την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης:



“Ο Γιώργος Παπανδρέου Πρωθυπουργός της χώρας, συνεχίζει να δίνει μεγάλες μάχες στους ευρωπαϊκούς θεσμούς, στην ευρωπαϊκή Ένωση, κάτω από δύσκολες και αντίξοες συνθήκες, αλλά και εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης για το καλό της χώρας, για να βγεί η πατρίδα μας από την πολύπλευρη αυτή κρίση.




Για να μπορέσει ο ελληνικός λαός να σταθεί και πάλι στα πόδια του, για να μπορέσουμε όλοι συλλογικά να ανοίξουμε μια νέα σελίδα προόδου και ανάπτυξης. Το πολιτικό κεφάλαιο του Γιώργου Παπανδρέου παραμένει σταθερό, αναλλοίωτο και πιστεύω ότι όλοι μας, όλα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου θα βοηθήσουμε τον Πρωθυπουργό, θα συμβάλλουμε σε αυτή τη συλλογική προσπάθεια, ώστε να αποδειχθούμε αντάξιοι και της εμπιστοσύνης του, αλλά και της εμπιστοσύνης του ελληνικού λαού.”



“Έχοντας συνεργαστεί με τον συνάδελφο και φίλο Ευάγγελο Βενιζέλο, πιστεύω ότι και στο νέο δύσκολο πόστο του θα προσφέρει, θα συμβάλει καθοριστικά στο να ξεπεράσουμε την κρίση, μέσα από τον ευρύτερο συντονισμό, μέσα από τη συλλογική προσπάθεια υπό την καθοδήγηση του Πρωθυπουργού. Του εύχομαι καλή δύναμη και καλή επιτυχία, γνωρίζοντας με πόσο σκληρό τρόπο δουλέψαμε και στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας τους τελευταίους είκοσι μήνες, έχοντας ένα σημαντικό απολογισμό, θεσμικό και επιχειρησιακό. Του εύχομαι καλή επιτυχία.”





Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο