Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Μεσοπρόθεσμο: Ο πλέον ύπουλος τρόπος ώστε να βάλουν χέρι στη δημόσια περιουσία.

Η Ελλάδα χάνει την οικονομική, πολιτική και γεωγραφική της κυριαρχία λόγω του μεσοπρόθεσμου

Το μεσοπρόθεσμο οι Ευρωπαίοι το έχουν βαπτίσει ως το μέσο εξυγίανσης της οικονομίας, το αναγκαίο κακό που θα λύσει τις παθογένειες της ελληνικής οικονομίας. Η άποψη μας είναι ξεκάθαρη πρόκειται για το πλέον ύπουλο τρόπο ώστε οι ευρωπαίοι εταίροι μας να βάλουν χέρι στην ελληνική δημόσια περιουσία να διασφαλίσουν ότι τα δάνεια που μας έδωσαν θα τα πάρουν πίσω…
Αποτελεί ντροπή για την χώρα η Ελλάδα γονατισμένη να σέρνεται από ένα μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα που δεν εμφανίζει ούτε μια αναπτυξιακή προοπτική. Αποτελεί ντροπή για τον τόπο μόνο στο άκουσμα ότι η Ευρώπη θα στείλει εμπειρογνώμονες ώστε να παρακολουθούν αν υλοποιείται το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων. Αποτελεί ντροπή το γεγονός ότι μας χρυσώνουν το χάπι με το ΕΣΠΑ ή μια εικονική άνοδο στο ΧΑ. Αποτελεί βέβαια ντροπή και το γεγονός ότι η Ελλάδα σύρθηκε, χρεοκόπησε λόγω δική μας ανικανότητας και σοβαρότατων παθογενειών.


Η Ελλάδα ανεξαρτήτως αν είστε ή είμαστε ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, αριστεροί, κεντρώοι ή δεξιοί σε ένα συμπέρασμα καταλήγουν. Η χώρας μας χάνει την οικονομική και πολιτική της κυριαρχία. Η Ελλάδα θα διοικείται από το εξωτερικό και η εξέλιξη αυτή θα είναι λάθος. Βλέπουμε το σήμερα αλλά ακόμη αποφεύγουμε να δούμε το αύριο.
http://www.bankingnews.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο