Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Κατάσχεση προϊόντων από Δημοτική Αστυνομία ΘΗΒΑΣ


Ρολόγια τοίχου και επιτραπέζια, μπαταρίες, ραδιοφωνάκια, καπέλα, κάλτσες, απομιμήσεις αρωμάτων, είδη καλλωπισμού κ.α. κατάσχεσε, το πρωί της Πέμπτης, η Δημοτική Αστυνομία Θήβας, που συνεχίζει τους ελέγχους για την πάταξη του παρεμπορίου.




Τα αντικείμενα αυτά, πωλούσαν αλλοδαποί που βρίσκονταν, ο πρώτος στην διασταύρωση των οδών Πινδάρου και Τσεβά (κοντά στην τράπεζα Eurobank) και ο δεύτερος στο τέλος της Πινδάρου, κοντά στο Μουσείο Θήβας.




Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τη συγκρότηση της Επιτροπής Εκτίμησης Αξίας Κατασχεμένων Προϊόντων, από τα μέσα Απριλίου έως και τον Ιούνιο έχουν συνταχθεί 15 ειδικά πρωτόκολλα κατάσχεσης από έξι (6) πλανόδιους εμπόρους, ενώ όσο αφορά το υπαίθριο στάσιμο πλανόδιο εμπόριο έχουν βεβαιωθεί έξι (6) παραβάσεις συνολικού ποσού 3.000 ευρώ.



Ο προϊστάμενος της Δημοτικής Αστυνομίας Θήβας κ. Π. Ανδρέου έκανε την ακόλουθη δήλωση :



«Οι έλεγχοι για το παρεμπόριο συνεχίζονται, σε όλο το διευρυμένο Δήμο, στα πλαίσια πάντα των δυνατοτήτων μας. Τα αντικείμενα που κατάσχουμε καταγράφονται αναλυτικά, ενημερώνεται η Επιτροπή Εκτίμησης Αξίας Κατασχεμένων Προϊόντων και ακολουθείται η νόμιμη διαδικασία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο