Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Προς Έλληνες οπλίτες ΕΠΟΠ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μας έρχονται από οπλίτες που υπηρετούν στην Λέσβο σε αρκετές μονάδες του νησιού ασκούνται πιέσεις σε ΕΠΟΠ να πάνε στο Κιλκίς για δεκαπενθήμερη εκπαίδευση καταστολής πλήθους, προκειμένου αργότερα εάν παραστεί ανάγκη να χρησιμοποιηθούν μαζί με τα ΜΑΤ εναντίον του λαού.


Πληροφορούμε τους οπλίτες ΕΠΟΠ ότι εάν όντος συμβαίνει κάτι τέτοιο είναι εντελώς παράνομο και.....

αντισυνταγματικό και επισύρει βαρύτατες ποινές για αυτούς που προσπαθούν να θέσουν σε εφαρμογή ένα τέτοιο σχέδιο, το όποιο σίγουρα εκπορεύεται από την κορυφή της πολιτικής ηγεσίας της χώρας .




Ζητάμε από τους Ελληνες οπλίτες που δέχονται τέτοιου είδους πιέσεις από του διοικητές τους να βγουν και να το καταγγείλουν ανοιχτά.

Ο Έλληνας οπλίτης δεν είναι ζώο ματατζής, είναι παιδί από τα σπλάχνα του λαού και δεν θα δεχτεί ποτέ να χτυπήσει τα αδέρφια του .

Ακόμα και τα χαμηλής νοημοσύνης άτομα που υπηρετούν στα ΜΑΤ δεν επιλέγονται από την υπηρεσία τους για αυτό τον σκοπό αλλά πάνε εθελοντικά .

Οι απειλές του τύπου εάν δεν δεχτείτε θα αποταχτείτε από το στράτευμα είναι ψαρωτικές και σκοπό έχουν να κάμψουν τις αντιδράσεις σας.

Εάν επιμείνουν πείτε τους ότι θα αναγκαστείτε να κάνετε ανοιχτή καταγγελία..





http://lalipouli.blogspot.com/
 
ksipnistere

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο