Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Δ.Τ. Επίσκεψη Δημάρχου στην Πινδάρου

Σε εξέλιξη βρίσκονται τα έργα ανάπλασης της οδού Πινδάρου στο κέντρο της πόλης των Θηβών και τα συνεργεία εργάζονται με γοργούς ρυθμούς, προκειμένου να έχει ολοκληρωθεί μέρος των εργασιών μέχρι την έναρξη της Εμποροπανήγυρης.

Αυτό το διάστημα εργασίες πραγματοποιούνται μεταξύ των οδών Π. Δράκου και Δίρκης, το οποίο επισκέφτηκε το πρωί της Τρίτης 2 Αυγούστου ο  Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπ. Νικολάου συνοδευόμενος από υπαλλήλους της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου και του τμήματος Περιβάλλοντος, έτσι ώστε να έχει επιτόπια ενημέρωση ενώ είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους δημότες που διατηρούν καταστήματα και οικίες επί της οδού.

Το έργο περιλαμβάνει την διαπλάτυνση – ανακατασκευή των πεζοδρομίων και την ανακατασκευή του οδοστρώματος από το άγαλμα του Επαμεινώνδα έως το Αρχαιολογικό Μουσείο. Επιπλέον θα δημιουργηθούν παρτέρια για την φύτευση διαφόρων δέντρων και φυτών ενώ θα τοποθετηθούν νέα φωτιστικά σώματα. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και την διευκόλυνση των οχημάτων, οι εργασίες πραγματοποιούνται τμηματικά.
Ο Δήμαρχος Θηβαίων έκανε την ακόλουθη δήλωση :

«Ζητάμε την κατανόηση των πολιτών για την ταλαιπωρία και ιδιαίτερα όσων διατηρούν καταστήματα επί της Πινδάρου, όμως με αυτή την ανάπλαση το κέντρο της πόλης θα αναβαθμιστεί αισθητικά και θα δώσει μια νέα, σύγχρονη εικόνα στην πόλη μας με σεβασμό στο περιβάλλον και με κοινό όφελος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο