Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

Έφτιαξαν επιτροπή για τα blogs απο άσχετους με το διαδίκτυο!

Μόνο γέλιο προκαλεί η σύνθεση της νομοπαρασκευαστικής επιτροπής που θα εισηγηθεί (και δεν θα αποφασίσει) για την ταυτοποίηση διαχειριστών με ιστολόγια. Η συντριπτική πλειοψηφία των συμμετεχόντων δεν έχει ιδέα από το τι σημαίνουν υπολογιστές!

Κάποιοι μάλιστα εξ' αυτών στοιχηματίζουμε ότι δεν έχουν διαβάσει ποτέ στην ζωή ούτε ένα blog!

Εάν εξαιρέσουμε τον Μανώλη Σφακιανάκη που έχει τεχνικές γνώσεις και ΔΕΝ έχει -όπως είναι φυσικό- ιδέα από ενημερωτικά ή δημοσιογραφικά blogs, οι υπόλοιποι είναι απορίας άξιον με ποια κριτήρια έχουν επιλεγεί.

Ελπίζουμε όχι με το κριτήριο της ΠΑΣΟΚικής διακυβέρνησης. Ενδιαφέρουσα η τοποθέτηση του φιλο-μνημονιακού Μανδραβέλη. Θα έχει σπουδαίο έργο να αναλάβει, καθώς 9 στα 10 blogs υποστηρίζουν τις εντελώς αντίθετες απόψεις από τις νεοφιλελεύθερες θέσεις του γνωστού δημοσιογράφου.


Για την ιστορία, σύμφωνα με την απόφαση την επιτροπή συγκροτούν ο Αθανάσιος Ράντος, αντιπρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας, ως πρόεδρος και μέλη οι Αθανάσιος Κατσιρώδης, αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπος Μαχαίρας, πρόεδρος Εφετών, Εμμανουήλ Σφακιανάκης, αστυνομικός διευθυντής της υποδιεύθυνσης δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος, Ηλίας Θεοδωράτος, νομικός σύμβουλος της Αρχής Διασφάλισης Απορρήτου των Επικοινωνιών, Ζωή Καρδασιάδου, διδάκτωρ νομικής, προϊσταμένη του τμήματος Ελεγκτών της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και Πάσχος Μανδραβέλης, δημοσιογράφος. Γραμματέας της επιτροπής ορίζεται η Μαρία Αδαμοπούλου, διδάκτωρ Νομικής.
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο