Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Ο «δημοκράτης» Γλέζος κατά του «φασίστα» Μεγάλου Αλεξάνδρου!

Ο Μανώλης Γλέζος, στρεφόμενος κατά του... Μεγάλου Αλεξάνδρου, προκαλεί όλους τους Έλληνες, αναδεικνύοντας και τα διαχρονικά εθνοπροδοτικά σύνδρομα της αριστεράς! Πάλι καλά που δεν σκέφτονται και πριν μιλήσουν και αποκαλύπτουν σε όλο της το μεγαλείο την απέχθειά τους σε ο,τιδήποτε ελληνικό! Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.
Πολλές φορές, μέσα από τις σελίδες του «ΕΚ», σας έχουμε πει ότι με την αριστερά ειδικά, σοσιαλδημοκρατική, σοσιαλιστική, ριζοσπαστική, κομμουνιστική, τροτσκιστική, μαοϊκή ή ο,τιδήποτε άλλο φαιδρό, δεν υπάρχει κανένα περιθώριο σύγκλισης, συμφωνίας, συμμαχίας ή και συζήτησης. Η δογματική βλακεία όλων των ανωτέρω, ο οπορτουνισμός τους, η έλλειψη αρχών και ο αμοραλισμός τους, η ορθολογιστική τους «αυτοπεποίθηση» που οδηγεί στον ανασκολοπισμό ολόκληρων εθνών και κοινωνιών, δεν έχουν όρια.

Ήρθε λοιπόν ο «πολύς» Μανώλης Γλέζος, να δηλώσει σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Πάρου με θέμα την τοποθέτηση της προτομής του Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Θόλο Παροικιάς, ότι «από την εποχή του Μ. Αλεξάνδρου και πιο πριν του πατέρα του Φιλίππου καταργήθηκε η δημοκρατία. Αρνούμαστε λοιπόν την διαστρέβλωση της ιστορίας». Εμείς, δεν θα πούμε αυτά που λένε οι διαφόρων «σύντροφοι», όταν ακούνε δηλώσεις από παλιούς ομοτράπεζούς τους, που δεν τους «καλύπτουν», όπως έκαναν με τον Μίκυ Θεοδωράκη, λέγοντας ότι «ξεμωράθηκε». Το αντίθετο: ο κ. Γλέζος, λέμε εμείς, ήξερε πολύ καλά τι έλεγε. Και υπάρχουν αποδείξεις γι' αυτό.
Πάμε πίσω στο 1963: στη διάρκεια επίσκεψής του στη Μόσχα και σε συνέντευξη που παραχώρησε εκεί, μίλησε για «μακεδονικές μειονότητες» στην Ελλάδα και τάχθηκε υπέρ «ανεξάρτητης Μακεδονίας» (στα χνάρια της γνωστής προδοτικής Ολομέλειας του ΚΚΕ). Ακολούθησε τότε θύελλα αντιδράσεων, προσπάθεια της ΕΔΑ να τον διασώσει και δίωξη εναντίον του για εσχάτη προδοσία. Η ΕΔΑ του Ηλία Ηλιού προσπάθησε μάλιστα να απαξιώσει το Γαλλικό Πρακτορείο, το οποίο είχε μεταδώσει την είδηση, όμως η είδηση επιβεβαιωνόταν... Στη Βουλή γινόταν πανικός, με πολλούς να φωνάζουν «έξω οι Βούλγαροι απ' τη Βουλή των Ελλήνων». Ο τότε υπουργός Δικαιοσύνης Βασίλειος Σακελλαρίου, είχε εξαναγκαστεί να παραστεί στη Βουλή και να απαντήσει ε βροχή ερωτήσεων των βουλευτών. Μάλιστα, για να εκτονωθεί η κατάσταση, ο πρέσβης της ΕΣΣΔ στην Αθήνα Κοριούκιν, είχε δηλώσει ότι για τη Μόσχα, θέμα Μακεδονικού δεν υφίσταται.
Δεν έχουμε να πούμε κάτι άλλο, μιας και τα όσα σας περιγράψαμε, μιλούν από μόνα τους. Έχουμε μόνο μια απορία: τι δουλειά είχε ο όχι και τόσο «εθνικόφρων» κ. Γλέζος πρόσφατα στη Ρηγίλλης (πρόσχημα το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων...) και τι δουλειά είχε η τελευταία να «πιέζει» τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, για να «αναδείξουν» το θέμα; Αν θέλουν «συνεργασίες» με τον κ. Γλέζο και άλλους αριστερούς (στα πρότυπα εκείνης κάποτε με τον Α. Λεντάκη στην ΠΟΛ.ΑΝ.), γιατί δεν το λένε τώρα; Μπα, τώρα κάνει "τζιζ"...

Elkosmos.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο