Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ... ΕΒΑΛΑΝ ΤΑ... "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ" ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤ' ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΩΝ!

Οι γυφτοσκοπιανοί πανηγυρίζουν και με το δίκιο τους; αφού οι... φίλοι μας οι Σέρβοι, τους έκαναν το χατήρι όιπως τους το κάνουν δεκαετίες τώρα! Έτσι οι βουλγαρικής καταγωγής πρώην πολίτες της Γιουγκοσλαβίας που έχουν την ψευδαίσθηση ότι είναι... μακεδόνες ή που συνεχίζουν εν πλήρη συνειδήσει την ανθελληνική τους προπαγάνδα, θα μπορούν να μαθαίνουν την μητρική τους γλώσσα που είναι βουλγαροσέρβικα, αλλά τα αποκαλούν... "Μακεδονικά"! Ο πρόεδρος του εθνικού συμβουλίου των γυφτοσκοπιανών στην Σερβία Βέργα Βελιτσκόβσκι έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να φτάσουν στο σημείο εισαγωγής της γλώσσας στα Σέρβικα σχολεία κυρίως στις περιοχές που ζούν πολλοί από τους πλανεμένους και κυρίως στο Πάντσεβο και την γύρω περιοχή στα νότια της χώρας.

Για τον λόγο αυτό η Σερβική κυβέρνηση προχώρησε και στην έκδοση ενός διδακτικού βιβλίου το οποίο θα είναι έτοιμο προς διανομή τις επόμενες ημέρες. Χρηματοδοτήθηκε βεβαίως από το Υπουργείο Παιδείας και Επιστημών της Σερβικής Δημοκρατίας και θα αποτελεί σύμφωνα με τον Βελιτσκόβσκι "ένα δημόσιο και επίσημο εγχειρίδιο για την εκμάθηση της Μακεδονικής γλώσσας". Θα βρίσκεται στις σχολικές άιθουσε το αργότερο μέχρι την 1η Οκτωβρίου οπότε και θα μπεί σε ισχύ το χατίρι των Σέρβων στους γυφτοσκοπιανούς

Βέβαια δεν είναι το πρώτο χατίρι. Οι Σέρβοι έχουν αναγνωρίσει τα Σκόπια με το "Συνταγματικό" τους όνομα και το έκαναν από τους πρώτους. Σαν να μην έχουν ούτε αυτοί ξεπεράσει το απωθημένο τους που ήθελα την Θεσσαλονίκη και έξοδο στο Αιγαίο, απλά μας δικαιώνουν και πάλι. Γιατί χρόνια τώρα ο "Στόχος"¨μπορεί να φωνάζει ότι "Η λύση είναι μιά σύνορα με τη Σερβία" αλλά δεν ξεχνά να συμπληρώσει "μέ όσο μικρότερη Σερβία γίνεται"... Οι λόγοι προφανέστατοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο