Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Καλώς τους μούτσους στο λιμάνι

Γράφει ο JZ
Στις αποθήκες του ΟΛΘ λοιπόν θα γίνει τονταραβέρι μεταξύ των μουμουέδων και του ΓΑΠ. Φαντάζομαι πως το επικοινωνιακόεπιτελείο του pasok θά έχει ξηλώσει το μισό τουσκάλπ από το ξύσιμο, σε ένα απελιπισμένο κιαπελπιστικό μπρέϊνστόρμινγκ, ψάχνοντας τρόπονα μαζέψουν όσο το δυνατόν λιγότερες φάπες,ροχάλες, γιαούρτια και τα παρελκόμενα. Τοερωτηματολόγιο στους γράφους έχει δωθεί εδώκαι μέρες και οι πρόβες της αποστήθησης απότον αποστολέα τους κοντεύουν να τελειώσουν.
Όλοι καταλαβαίνουμε πως τα πράματα γιατους φανταζί φαφλατάδες είναι πιο στριμόκωλααπό ποτέ. Γκρεμός και ρέμα, ένα πράμα, γι αυτόκαι η απόφασή τους για πρεσκόνφερενς στολιμάνι, έχει απολύτως σημειολογικό χαρακτήρα :

Πρώτ’ απ’ όλα το λιμάνι συνδέεται με τοφευγιό. Το “κουνάω μαντήλι”. Συνδέεται με το”στο καλό” και το “στον αγύριστο”, οπότε και καλυπτόμαστε, άπαντες, συναισθηματικά. Αν βρεθεί έστω και ένας να ευχηθεί το πρώτο,παρακαλείσθε, δείτε το με χιούμορ, η Θεσσαλονίκη είναι εκτός των άλλων κορυφαία”χορτομάνα”.
Δεύτερον το λιμάνι ανέκαθεν ήταν το μέροςπου συχνάζουν οι πουτάνες. Ακόμα και σήμεραδεν έχει αλλάξει αυτό, τα πορνεία είναι μισότσιγάρο δρόμος από την πύλη την κυριλέ (ημπούκα του Κίτσεν, για τους Σαλονικιούς.)
Τρίτον, οι αποθήκες του λιμανιού – όπου θαδοθεί η παράσταση. Στις αποθήκες, σαν ταποντίκια, στο μέρος όπου στιβάζονταν ταεισαγόμενα, λαθραία κι εξαγώγιμα. Κάτι σαν τοκουβέρνο μας δηλαδή.
Τέταρτον, το μεγάλο χρονοντούλαπο. Έτσι οιαποθήκες του ΟΛΘ θα φιλοξενήσουν το διάσημοσύνθημα του “Ανδρεϊκού” πασοκ στη νέα τουκατοικία – ευχόμαστε και μόνιμη.
Προχθές ρώτησα έναν από τους οκτώένστολους που “βαρούσαν” βάρδια, αν έχει σπίτι. “¨Ναι” μου απάντησε. “Και ποιός το φυλάει απ’τους κλέφτες” τον ρωτάω. “Έλα ντε” μουαπαντάει γελόντας….
Να καλοσωρίσουμε κι από μεριά μας λοιπόντο λιμανίσιο pasok των διεθνών σαλονιών και νατου ευχηθούμε καλό αγύριστο. Έτσι κι αλλιώς,τελειώσαν όλα, ο μπερντές της παράστασής τουςείναι από χαρτί κι αυτοί σκιές που φτύνουν,κλάνουν, ρεύονται. Τι άλλο περιμένετε ν’ακούσετε απ’ το λιμάνι; Ότι το μετρό θα είναιέτοιμο το -12;
Υσ. Δεν είμαι εχθροπαθής Ρέπα μου, ούτε ΔΥΛοβέρδο μου, ούτε “μαζιφαγάς” αντιπάρεδρε. Απλός άνθρωπος είμαι και ας σας ξυνίζει κάπως.Όλοι μας κάποια γεύση έχουμε.
olympia.gr


αἰέν ἀριστεύειν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο