Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Τι σηματοδοτε​ί για την Αθήνα και τους Έλληνες ο εορτασμός του ραμαζανίου σε ΟΑΚΑ και ΣΕΦ ...

Του Νίκου Χιδίρογλου

Εδώ και μερικά χρόνια και μετά την ανεξέλεγκτη (ελέω ΠΑΣΟΚ & ΜΚΟ, όχι ότι δεν μπορούσαν.) λαθρομετανάστευση (και ουχί «παράνομη μετανάστευση», όπως έχει επικρατήσει λόγω πολιτικής ορθότητας), ο τόπος μας ταλανίζεται από ένα θεμελιακό πρόβλημα: πού θα λατρεύουν οι μουσουλμάνοι...
Ναι, αυτοί που δεν επιτρέπουν σε πολλές περιπτώσεις τη χριστιανική λατρεία στην επικράτειά τους (βλ. Σαουδική Αραβία), ή της δημιουργούν μεγάλα προσκόμματα (Αίγυπτος, Ιράκ, Πακιστάν, Μπαγκλαντές) ή ανέχονται τη δολοφονία (πολλές φορές μάλιστα μαζική) των χριστιανών και την καταστροφή των ναών τους (Αίγυπτος, Πακιστάν, Ιράκ).
Ακάλεστοι και με αιτήματα...

Τώρα με τη λήξη της εορτής του ραμαζανίου, το πρόβλημα «λύθηκε», με την επιστράτευση των ΣΕΦ & ΟΑΚΑ. Οι κάτοικοι του Αμαρουσίου, αλλά και της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά, έχουν κάθε δικαίωμα να είναι έξαλλοι.
Αλλά, είπαμε, «λεφτά υπάρχουν». Και πολύ περιθώριο από το εθνομηδενιστικό ΠΑΣΟΚ, για κοινωνική μηχανική και . μετατροπή της Ελλάδας σε πολυπολιτισμικό σκουπιδοτενεκέ...
Οι λαθρομετανάστες, μουσουλμάνοι στη συντριπτική πλειοψηφία τους, μας ήρθαν εδώ ακάλεστοι. Και με τη στήριξη της αριστεράς (φοβερή, όσο και ενδεικτική της απύθμενης υποκρισίας των «προοδευτικών», η φωτογραφία σε παλιά προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ με το μουλά πίσω από τον Αλέκο Αλαβάνο ή πώς λέμε, σκοταδισμός και φωταδισμός χέρι-χέρι), άρχισαν να ζητούν...
Και όταν αρχικά δε πήραν, άρχισαν τις απειλές ότι θα. στασιάσουν (!), επικαλούμενοι μάλιστα την πρωτοκαθεδρία τους στις συνοικίες του κέντρου των Αθηνών. Και τώρα, θέλουν χώρους λατρείας.
Στην Αθήνα, με αρωγό τον «φωταδιστή» δήμαρχο-με την ψήφο των μαζοχιστών Αθηναίων-και πολύ-πολύ «προοδευτικό» Γιώργο Καμίνη και στη Θεσσαλονίκη, με αρωγό τον Γιάννη Μπουτάρη. Τον δήμαρχο, που πιθανόν να θεωρεί τη μεγαλύτερη επιτυχία του, την απευθείας πτήση των τουρκικών αερογραμμών από την Κωνσταντινούπολη στη Θεσσαλονίκη.
Πολλοί οι πρόθυμοι οι οποίοι κάποτε θα λογοδοτήσουν ...
Και άρχισε το Δημόσιο να κάνει σχέδια για να φτιάξει το εν Αθήναις ορμητήριο της Αλ Κάιντα στην Αθήνα, με την αρωγή της ηγεσίας των ΕΔ και του ΓΕΝ, που «πρόθυμα» παραχώρησαν το χώρο στο Βοτανικό και αυξάνοντας όπου αυτό απαιτείτο, την προσφερόμενη έκταση για τους ουαχαμπίτες που θα μας κάτσουν στο σβέρκο, αλλά και για τους θιασώτες της μαντίλας και της κλειτοριδεκτομής.
Φυσικά, και ο κ. Μπουτάρης, υπερβαίνοντας σε «προοδευτικότητα» τους εν Αθήναις ομολόγους του (ξέχασαν βέβαια αυτός και οι υπόλοιποι «προοδευτικοί» εδώ και χρόνια, να καταγγείλουν την εφαρμογή της σαρίας στη Δυτική Θράκη, που ευτυχώς καταργήθηκε πρόσφατα, αλλά χωρίς «φανφάρες», για να μη φωνάζουν οι διάφοροι θιασώτες της ανοχής), θέλει να δώσει τέμενος που βρίσκεται εντός του στρατοπέδου «Παύλος Μελάς» για λατρεία, στους πέντε χιλιάδες μουσουλμάνους που διαβιούν στη Θεσσαλονίκη.
Για να δείτε δε πόσο κακοί άνθρωποι είναι αυτοί που μας κυβερνούν πάντως, δεν έχουν καν προνοήσει τι θα γίνει με τους πολλούς σιίτες μουσουλμάνους, που θέλουν και αυτοί να ασκήσουν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα. Μα είναι αυτή χώρα με «προοδευτική» κυβέρνηση; Καμία πρόνοια για τους σιίτες; Καμία πρόνοια και για τις άλλες σέχτες; Πού θα λατρεύουν όλοι αυτοί;
Αθήνα, όπως Μάλμοε
Πάντως, σε λίγο, εκεί προς Αχαρνών μεριά για αρχή, αλλά και αλλού, όπως στην Κυψέλη και στα Πατήσια, θα συμβεί ό,τι συνέβη στο Μάλμοε, την τρίτη σε μέγεθος πόλη της Σουηδίας.
Εκεί, εφαρμόστηκε, όπως και εδώ, μια πολιτική «ανοχής» υπέρ της πολυπολιτισμικότητας & ενσωμάτωσης, με στοιχεία θετικών διακρίσεων, από τους Σοσιαλδημοκράτες. Αποτέλεσμα: μια πολιτική πίεση εκ μέρους εξτρεμιστών μουσουλμάνων (σε μια χώρα που πολλοί νόμιζαν ότι οι εξτρεμιστές μπορεί να είναι μόνο οι χριστιανοί και όσοι πρεσβεύουν το ευρωπαϊκό πλαίσιο αρχών), που περιελάμβανε βομβιστικές επιθέσεις, δολοφονίες και απαγωγές...
Οι αρχές έκαναν πίσω και δημιουργήθηκαν θύλακες μέσα στην πόλη, όπου η Πολιτεία δεν μπορεί να επιβάλει το νόμο... Ισλαμικά προγεφυρώματα, με τις οικογένειες των γηγενών Σουηδών, να αποχωρούν τρομαγμένες και απορημένες για την ανοχή στην βία εναντίον τους. Είχαν ζητήσει, όπως και στο Λονδίνο από τις γυναίκες, να φορούν. μαντίλα! Ας πρόσεχαν οι φανατικοί θιασώτες της εκκοσμίκευσης στην πλειοψηφία τους, Σουηδοί.
Για να μη μακρηγορώ: στο Μάλμοε, τα περιπολικά της αστυνομίας δεν μπορούν να μπουν στους ισλαμικούς θύλακες της πόλης, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με τα ασθενοφόρα και τα οχήματα της Πυροσβεστικής, τα πληρώματα των οποίων δέχθηκαν επιθέσεις (εκπροσωπούν το οργανωμένο «χριστιανικό» κράτος και οι μουσουλμάνοι, δεν φημίζονται για την «ανοχή» τους.) και απλά, σταμάτησαν να απαντούν σε κλήσεις σε συγκεκριμένες περιοχές.
Και όποιον πάρει ο χάρος. Φυσικά, στις κατειλημμένες περιοχές, οι «προοδευτικούρες» των Σουηδών δεν περνούν: ούτε λόγος να μείνουν εκεί γηγενείς και δη μονογονεϊκές οικογένειες ή γυναίκες μόνες τους...
Πολλές Σουηδέζες έχουν πέσει θύματα βιασμών, με τη σουηδική αστυνομία να δίνει ρεσιτάλ πολιτικής ορθότητας αναφερόμενη στους μουσουλμάνους δράστες, ως άτομα με «διαφορετικές αντιλήψεις» για τις γυναίκες! Τόση «προοδευτικότητα»!
Περιμένετε λοιπόν, οσονούπω και εδώ θα παίξει το έργο (θρίλερ). Και αν κάποιος τους «ζορίσει» τους μετανάστες, πάλι θα βρεθεί ένας μουσουλμάνος διαρρήκτης να καταγγείλει ότι ένας αστυνομικός του έσκισε ένα Κοράνι, που κατά τα άλλα η θρησκεία του, του απαγορεύει να το μεταφέρει από εδώ και από εκεί.
Σε τι είδους πόλεις θέλουμε να ζήσουμε;
Σε όλα αυτά βέβαια, υπάρχει και η αισθητική πλευρά. Οι μιναρέδες αλλοιώνουν ήδη την αισθητική πολλών ευρωπαϊκών πόλεων, ενώ ολόκληρες συνοικίες τους έχουν μεταβληθεί σε «μη προσεγγίσιμες» ζώνες.
Αυτό έχει επισημοποιηθεί και με σχετικές ανακοινώσεις και παραινέσεις των αστυνομικών αρχών, που σηκώνουν τα χέρια, καθώς οι εντολές που έχουν από τους ασπόνδυλους και άθρησκους των «προοδευτικών» και νεοφιλελεύθερων κυβερνήσεων, είναι να μην επιλέγουν την καταστολή των φαινομένων ανομίας στις συνοικίες όπου το μεταναστευτικό στοιχείο υπερτερεί. Είναι σε κάποιες περιπτώσεις και οι ψήφοι στις αυτοδιοικητικές.
Τώρα, θα έχουμε και τις «μαζικές προσευχές»... Και εγώ που νόμιζα κύριοι της «προόδου», ότι η θρησκεία είναι το όπιο του λαού... Για δες! Αλλά είπαμε: ο εχθρός του εχθρού, είναι φίλος. Τόση πια πρεμούρα να διαλυθεί ο εθνικός κορμός στη χώρα μας και να αποχρωματιστεί η Ελλάδα εθνικά και θρησκευτικά, κύριοι του ΠΑΣΟΚ, της αριστεράς και των ΜΚΟ;
Νομίζετε μήπως ότι βρήκατε «στρατό»; Ή μήπως δεν έχετε αντιληφθεί, ότι ως θιασώτες της ελευθεριότητας, αύριο εσείς θα είσαστε οι πρώτοι στόχοι των μουλάδων;
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο