Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Υποψηφιότη​τα Δημοσθένη Πελώνη με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Βοιωτία

Ηρθε η ώρα να μιλήσουμε. Nα πάρουμε θέση για όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας. Άλλοι με την ψήφο τους και κάποιοι με το δικαίωμα να εκλεγούν και να αφουγκραστούν την κοινωνία μεταφέροντας στο κοινοβούλιο τον παλμό της. Διαχρονικές αξίες όπως το δικαίωμα στην εργασία, το κοινωνικό κράτος, η ανθρώπινη αξιοπρέπεια, εργασιακά δικαιώματα, εθνική ανεξαρτησία, αποδομούνται συστηματικά. Η πολιτική νομενκλατούρα που διαχειρίζεται την εξουσία οδήγησε σταδιακά και με αποκορύφωμα τα τελευταία τρία χρόνια την χώρα μας στην χρεοκοπία , σε όλες τις εκφάνσεις.....
 της. Καλούμαστε λοιπόν σήμερα να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα. Οι κοινωνία των πολιτών πρέπει να αναδείξει εκείνες τις δυνάμεις που θα φέρουν την ελπίδα και το χαμόγελο στους Έλληνες. Ο ΣΥΡΙΖΑ, αποτελεί την εναλλακτική πρόταση εξουσίας. μια πρόταση που έχει ως προτεραιότητα τον άνθρωπο και τις ανάγκες του, και όχι τους δανειστές και τους τραπεζίτες. Ζητάμε από τους πολίτες ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο που θα επαναπροσδιορίσει τους θεσμούς την σχέση πολίτη-κράτους.



Βιογραφικό


Ο Δημοσθένης Πελώνης γεννήθηκε το 1973. Είναι μόνιμος κάτοικος Μαυρομματίου του Νομού Βοιωτίας. Είναι παντρεμένος με την Σοφία Σύρου και έχουν δυο παιδιά, την Ζωή και τον Νικόλαο. Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Θεσπιών το 1990 και στην συνεχεία σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο ΤΕΙ Λάρισας. Είναι ιδιωτικός υπάλληλος σε βιομηχανική εταιρεία στο τμήμα λογιστηρίου. Έχει εκλεγεί στο τοπικό συμβούλιο Μαυρομματίου στις τελευταίες δημοτικές εκλογές. Είναι πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαυρομματίου και αποτελεί ενεργό μέλος περιβαντολογικών οργανώσεων.


Μαυρομμάτι Βοιωτίας, 32002


Τηλέφωνο: 6946699111

E-mail: dimpelonis@yahoo.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο