Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Ο Αθλητικός Σύλλογος ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΘΗΒΑΣ, βράβευσε τον Καθηγητή κ.Σπυρόπουλο (Φώτο & βίντεο)

Είναι πολύ όμορφο αυτούς τους δύσκολους καιρούς που ταλανίζουν τη χώρα μας, να συμβαίνουν γεγονότα πολιτιστικά σαν και αυτό που συνέβη χθες βράδυ 21/4 στο κοσμικό κέντρο "το τζάκι".

Ο Αθλητικός Σύλλογος ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΘΗΒΑΣ, βράβευσε τον Καθηγητή κ.Σπυρόπουλο ο οποίος πριν από 38 χρόνια ανακάλυψε την Πυραμίδα της Θήβας, και έκτοτε αφιέρωσε την Ζωή του στο να αναδειχθεί.

Ο κ. Σπυρόπουλος αγωνίστηκε περισσότερο από όλους για να προσφέρει....
 τα μέγιστα στην Ιστορία της πόλης, κάτι που δεν έκαναν οι πολιτικοί που κυβέρνησαν την πόλη από την ανακάλυψη του Μνημείου και έπειτα, με μοναδική εξαίρεση τον τωρινό Δήμαρχο κ.Σπύρο Νικολάου και τον αντιδημάρχο κ.Αντρέα Χατζησταμάτη, καθώς έπαιξαν σημαντικό ρόλο με τη βοήθειά τους στη δημιουργία του πρόσφατου συλλόγου Φροντιστήριο Θηβαϊκής Αρχαιογνωσίας.

Ο Κόσμος στήριξε με την παρουσία του την προσπάθεια του Αθλητικού Συλλόγου ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΘΗΒΑΣ, στην πρωτοβουλία βράβευσης του κ. Σπυρόπουλου, γιατί γνωρίζει καλά το πάθος μια χούφτας Ανθρώπων για τον αθλητισμό και την προσφορά στον πολιτισμό της πόλης.Μιας χούφτας Ανθρώπων χωρίς τη βοήθεια κανενός, χωρίς χρήματα με μοναδικό όπλο το πάθος για την προσφορά στον Αθλητισμό, την στιγμή που οι επαγγελματίες εμπλεκόμενοι άφησαν την πόλη χωρίς την ομάδα της ΑΟ.Η ΘΗΒΑ. (Αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα)


Ακόμη βραβεύτηκαν με τιμητικές πλακέτες και μετάλλια, αρκετοί παλαίμαχοι και παράγοντες τόσο του Αστέρα όσο και της ΑΟ.Η ΘΗΒΑ.

Το Σύλλογο «Φροντιστήριο Θηβαϊκής Αρχαιογνωσίας» εκπροσώπησε ένας από τους πρωτεργάτες ο κ. ΝΙΚΟΣ ΤΟΥΤΟΥΖΑΣ στου οποίου την εμμονή οφείλετε και η επιτυχία στο ότι έχει συμβεί μέχρι σήμερα.

Συντονιστής στην εκδήλωση ήταν ο κ. Δημήτρης Σοβατζής Δημοσιογράφος Αθλητικογράφος, και γραμματέας του συλλόγου ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΘΗΒΑΣ.

Η βραδιά συνεχίστηκε με φαγητό και χορό μέχρι τις πρωινές ώρες.


ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΔΟΥΡΟΣ

thivanikolas@gmail.com

thiva nikolas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο