Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Τ. ΚΟΥΙΚ: Οδηγίες εκκένωσης της ελληνικής Πρεσβείας στη Δαμασκό (Ηχητικό)

ΑΚΟΥΣΤΕ: Δήλωση "βόμβα" έκανε το πρωί της Τρίτη, στο "Marconi Radio 96,1 F.M." του Βόλου
και στην εκπομπή "Όλα στη φόρα" του Γιώργου Κουμιώτη, ο Βουλευτής και τομεάρχης Εξωτερικών των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κούικ, ο οποίος αποκάλυψε ότι επιβεβαίωσε τις πληροφορέις ότι το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών έχει δόσει οδηγίες για να αρχίσει η σταδιακή εκκένωση της ελληνικής Πρεσβείας στη Συρία.

Επίσης, δήλωσε σε όλους τους τόνους πως, ότι γίνει στη ΣΥΡΙΑ, υπό την αιγίδα του ΟΗΕ και συνέστησε προσοχή στο θέμα της Σούδας.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Κουίκ, δήλωσε:

"Επιβεβαίωσα τις πληροφορίες ότι το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών έχει δόσει οδηγίες για να αρχίσει η σταδιακή εκκένωση της ελληνικής Πρεσβείας στη Συρία, στη Δαμασκό. Εμείς ως Ανεξάρτητοι Έλληνες, τους οποίους εκπροσωπώ και ως τομεάρχης Εξωτερικών, λέμε προς την Κυβέρνηση ότι μην εμπλακεί η Ελλάδα σε οτιδήποτε, εκτός και εάν υπάρχει απόφαση ΟΗΕ. Οτιδήποτε θα κινηθεί εκτός πλαισίου ΟΗΕ θα μας βρει αντίθετους και βεβαίως δεν εξουσιοδοτούμε καμία Κυβέρνηση να χειριστεί ένα τόσο σημαντικό ζήτημα, κάτω από προϋποθέσεις που θα συμφέρουν μόνο μία ή δύο δυνάμεις. Και  νομίζω ότι είμαι σαφής, ότι γίνει στη Συρία, υπό την αιγίδα του ΟΗΕ. Ένα το κρατούμενο, δεύτερο: Πολύ προσοχή στο θέμα της Σούδας, διότι με ανησυχεί η επίσκεψη του αμερικανού Πρέσβη στον υπουργό Εξωτερικών.

Ακούστε τις σχετικές του δηλώσεις:
Kouik-Siria

http://e-volos.gr/


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο