Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Η Γερμανίδα σημαιοφόρος αποκαλεί “ξυπόλητους” τους Έλληνες αθλητές, αλλά δεν τιμωρήθηκε! Πλήρης κάλυψη της από τους Γερμανούς!!! Καταλάβατε τώρα Κουβέλη – Κούβελε και λοιποί “ευαίσθητοι” πως δεν δίνεις βορά στ’ αγρίμια ένα δικό σου παιδί ακόμη κι αν έκανε ένα λάθος;

«Το Ολυμπιακό χωριό έχει γεμίσει με ξυπόλητους Έλληνες»

Αυτά είναι πραγματικά ρατσιστικά σχόλια…
Τώρα έχετε τα «καρυδάκια» να βγάλετε εκτός Ολυμπιάδας την Γερμανίδα σημαιοφόρο και την Αγγλίδα αθλήτρια;
Αλλιώς είστε ΑΧΡΗΣΤΟΙ και ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ.
Κι επειδή είστε αποδεδειγμένα ρατσιστές κατά των Ελλήνων, θεωρούμε βέβαιο πως αντέχει ο “αντιρατσισμός” σας ένα αληθινό ρατσιστικό σχόλιο:
«Το Ολυμπιακό χωριό έχει γεμίσει με ξυπόλητους Έλληνες αθλητές. Μόλις τους βλέπουμε κάνουμε τους μ**ς, γιατί φοβόμαστε ότι θα μας ζητήσουν δανεικά», τουίταρε η σημαιοφόρος της Γερμανίας Natasha Keller (Γερμανίδα αθλήτρια του hockey).
Μια Αγγλίδα αθλήτρια κοροϊδευτικά έγραψε στο twitter της για τους Έλληνες αθλητές ότι:
«Ελπίζω οι πεινασμένοι Έλληνες, να μη φάνε όλο το φαί στο Ολυμπιακό χωριό».
Αυτές τις αθλήτριες όμως κύριε σύζυγε της Ντόρας, δεν τις έθεσαν εκτός Ολυμπιακών Αγώνων. Μήπως θα έπρεπε να το απαιτήσετε εσείς, που αποσύρατε την Βούλα Παπαχρήστου, την απομάκρυνση αυτών των αθλητριών από τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου;
Ή μήπως σας άρεσαν τα ρατσιστικά σχόλια κατά των Ελλήνων, οπότε και δεν έχετε καμία απολύτως διάθεση να παρέμβετε και να απαιτήσετε την τιμωρία των ρατσιστών αθλητριών;
Υ.Γ.: Αυτό είναι ολυμπιακό ιδεώδες για το 1936!!! Κρίμα που ήταν αγέννητη! Που είναι οι λαλίστατοι της ΕΟΕ και της ΔΟΕ που την έπεσαν στην Βούλα σαν τα όρνια; Μήπως γελάνε με τα όσα αισχρά λέγονται κατά των Ελλήνων αθλητών; Αν όχι, ή παραιτούνται ή ζητούν την άμεση απομάκρυνση εκείνων που προσβάλουν τους Έλληνες αθλητές…
Σοφία Τ.
Το κατάπτυστο μήνυμα όχι μόνο υπήρξε, αλλά οι Γερμανοί φρόντισαν και το διέγραψαν (αφού εκατοντάδες Έλληνες μπήκαν και στόλιζαν καταλλήλως την Γερμανίδα αθλήτρια) και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Εμείς, έχοντας κάτι Κούβελους, Κουβέληδες και αριστοεροθολοκουλτουριάρηδες, φροντίσαμε να διαγράψουμε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες την Ελληνίδα αθλήτρια Βούλα Παπαχρήστου. Η αριστεροφροσύνη στο μεγαλείο της και η ανάγκη να κυνηγηθεί – ποινικοποιηθεί η προσωπική άποψη, στο αποκορύφωμά της.
Πειρατεία κατά της Κέλερ, χαρακτήρισαν οι Γερμανοί το δημοσίευμα της αθλήτριας και διέγραψαν τον λογαριασμό της. Αλλά, ξέχασαν πως μπορούν να ψάξουν τον «πειρατή» με βάση την ΙΡ και να τον οδηγήσουν στην Δικαιοσύνη…
Τι αναφέρεται στη «Ναυτεμπορική» για την «πειρατεία εις βάρος της Κέλερ»:
Η Γερμανική Ολυμπιακή Επιτροπή (ΓΟΕ) εξέφρασε αγανάκτηση διότι «άγνωστοι», όπως ισχυρίζεται, φέρονται να ανάρτησαν μέσα από τον λογαριασμό της σημαιοφόρου της γερμανικής ομάδας, Νατάσα Κέλερ, στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter μηνύματα τα οποία προσβάλλουν τους Έλληνες.
Ο λογαριασμός που διατηρούσε η Κέλερ στον ιστότοπο αυτό έκλεισε, ενώ δεν επιτρέπεται πλέον να δημοσιεύονται σχόλια στο λογαριασμό της σε έναν άλλο δημοφιλή ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης, το Facebook, μετά την «πειρατεία» σύμφωνα με τη ΓΟΕ, στον λογαριασμό της στο Twitter.
«Είναι εξοργιστικό το ότι άγνωστοι αμαυρώνουν τις γερμανοελληνικές σχέσεις… Όποιος βρίσκεται πίσω από αυτή την ενέργεια θα έπρεπε να ντρέπεται. Είναι μια θλιβερή πράξη η οποία δεν αξίζει περαιτέρω σχολιασμό», ανέφερε ο επικεφαλής της Γερμανικής Ολυμπιακής Αποστολής, Μίκαελ Φέσπερ.
Ο Φέσπερ πρόσθεσε ότι ενημέρωσε την Ελληνική Ολυμπιακή αποστολή για το ζήτημα. Η Κέλερ, παίκτρια του χόκεϊ, θα είναι η σημαιοφόρος στην αποψινή τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου.
ΥΓ: Αν ήταν Ελληνίδα θα την αντιμετώπιζαν σαν μίασμα της χώρας όλοι οι “ευαίσθητοι” διεφθαρμένοι με το Ολυμπιακό πνεύμα των αγώνων της χημείας!

αἰέν ἀριστεύειν

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο