Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

ΟΝΝΕΔ: Επιμορφωτικό summer school στην Αγία Άννα Ευβοίας

Αθήνα, 12 Ιουλίου 2012



Στα πλαίσια της προσπάθειας για επιμόρφωση και συνεχή ενημέρωση των νέων ανθρώπων σχετικά με την πολιτική και κοινωνική πραγματικότητα, διοργανώνουμε 13-15 Ιουλίου στο Camping Αγία Άννα (Δήμος Νηλέως Εύβοιας),το Camp Ιδεών 2012.

Στόχος της συγκεκριμένης διοργάνωσης, είναι μέσα σε ένα ευχάριστο, πλήρως οργανωμένο περιβάλλον, εναρμονισμένο με τη φύση, να αναπτυχθούν οι κατάλληλες συνθήκες ώστε οι συμμετέχοντες να παρακολουθήσουν τις εργασίες ενός πολιτικού τριήμερου με κύρια θεματική ενότητα “Ο ρόλος των εθελοντικών και κοινωνικών κινημάτων στην Ελλάδα της κρίσης”. Το Camp Ιδεών αποτελεί το φετινό summer school της ΟΝΝΕΔ και τις εργασίες του αναμένεται να παρακολουθήσουν μέλη της ΟΝΝΕΔ, της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ, της ΜΑΚΙ αλλά και φίλοι των οργανώσεων μας.

Φιλοδοξούμε μέσα από τις θεματικές ενότητες που θα αναπτυχθούν, να στείλουμε το μήνυμα πως μέσα από την ενεργοποίηση των πολιτών μπορεί να αλλάξει σημαντικά η Ελλάδα σε όλα τα επίπεδα. Κατά τη διάρκεια του Camp Ιδεών αναμένεται να παρουσιαστούν καινοτόμες ιδέες και λογικές, οι οποίες στην περίοδο που βιώνει η πατρίδα μας μπορούν να προσφέρουν λύσεις σε κοινωνικό αλλά και επιχειρηματικό επίπεδο.

Το πρόγραμμα των σεμιναρίων έχει ως εξής:

Παρασκευή:

• 16.00 – 18:00 : Σεμινάριο – Χρήματα δεν υπάρχουν. Μπορεί η ενεργοποίηση των πολιτών να προσφέρει λύσεις μέσα στην κρίση;

Σάββατο:

• 11:30 – 12.45 : Οι πολίτες μπορούν - Είναι το crowd funding η λύση στη χρηματοδότηση ιδεών σήμερα;

• 13.00 – 14.30: Την επιτυχία τη δημιουργούμε εμείς – Το επιχειρείν την εποχή της κρίσης

Κυριακή:

Ρόλος και δράση οργανώσεων αλληλεγγύης στην εποχή μας

• 12.30 – 13.00: Ο εθελοντισμός δε γνωρίζει ηλικία

• 13.15 – 14.30 Open table: Ο ρόλος της ΟΝΝΕΔ σήμερα - Πως μια πολιτική νεολαία μπορεί να είναι άμεσα χρήσιμη στην κοινωνία;



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο