Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Η ασέβεια του Τατσόπουλου απέναντι στην Παναγία

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έχει χάσει τον έλεγχο στο Facebook
Επανήλθε ο Πέτρος Τατσόπουλος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook τις παραμονές του Δεκαπενταύγουστου σχολιάζοντας την κατάσβεση της πυρκαγιάς στο Άγιο Όρος. Η σωτήρια, όπως αποδείχθηκε, βροχή που βοήθησε τα μέγιστα στην κατάσβεση της φωτιάς αποδόθηκε σε θαύμα της Παναγίας από τους μοναχούς οι οποίοι είχαν προσευχηθεί για βροχή.
Ο Πέτρος Τατσόπουλος θέλοντας να σχολιάσει το θαύμα που μαρτυρούν οι Πατέρες του Αγίου Όρους έγραψε:
"Σύμφωνα με Πιο-Σοβαρό-Πεθαίνεις ρεπορτάζ της χτεσινής "Δημοκρατίας", η φωτιά στο Αγιον Ορος έσβησε μετά από συντονισμένες προσευχές των μοναχών στην Παναγία, που με τη σειρά τους προκάλεσαν την επέμβασή Της υπό μορφή βροχόπτωσης, ενώ έως τότε ο ουρανός ήταν καθαρός. Το γιατί η Παναγία δεν απεσόβησε ευθύς εξαρχής τη φωτιά αναμένουμε να μας το εξηγήσει το ίδιο δημοσιογραφικό τσακάλι σε προσεχές Ακόμη-Πιο-Σοβαρό-Πεθαίνεις ρεπορτάζ"
Το ασεβές σχόλιο μάλιστα αναρτήθηκε δύο ημέρες πριν τον εορτασμό της Κοίμησης της Θεοτόκου. Κάποιος μάλλον πρέπει να εξηγήσει στον βουλευτή οτι τα όρια της θρησκευτικής ελευθερίας φτάνουν εκεί ακριβώς που παραβιάζουν την ελευθερία του άλλου και όχι μόνο την παραβιάζουν αλλά την θίγουν κιόλας

Troikanoi.gr


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο