Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Επιστολή Δημάρχου Θηβαίων στον Υπουργό ΥΠΕΚΑ Ευάγγελο Λιβιεράτο σχετικά με τη Διαχείριση Βιομηχανικών Αποβλήτων

Επιστολή στον Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Ευάγγελο Λιβιεράτο απέστειλε,
στις 6 Αυγούστου 2012, ο Δήμαρχος Θηβαίων Σπύρος Νικολάου, με την οποία ζητά να προγραμματισθεί συνάντηση στο Υπουργείο προκειμένου οι εκπρόσωποι των Δήμων-Μελών της ΔΕΠΟΔΑΘ Α.Ε., να ενημερωθούν για τον σχεδιασμό και τις ενέργειες του ΥΠΕΚΑ σχετικά με τη διαχείριση των βιομηχανικών αποβλήτων.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Δήμαρχος στο έγγραφό του :

« Η ΔΕΠΟΔΑΘ Α.Ε. (φορέας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων 2ης Διαχειριστικής Ενότητας Νομού Βοιωτίας), στην οποία είμαι και πρόεδρος και οι Δήμαχοι Θηβαίων, Τανάγρας και Αλιάρτου (Δήμοι-μέλη της ΔΕΠΟΔΑΘ) ζητήσαμε από το ΥΠΕΚΑ ενημέρωση σχετικά, τόσο για τον σχεδιασμό, όσο και για τις ενέργειες οι οποίες έχουν γίνει και μέχρι σήμερα ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν πήραμε καμία απάντηση, από τους προκατόχους σας, ούτε πραγματοποιήθηκε καμία συνάντηση, όπως είχαμε ζητήσει.
Επανερχόμενος στο σοβαρό αυτό θέμα έχοντας την εξουσιοδότηση και των Δημάρχων Τανάγρας και Αλιάρτου, υποβάλλω την παράκληση όπως προγραμματισθεί συνάντηση μαζί σας ή με τον αρμόδιο Υφυπουργό στα πλαίσια της καλής συνεργασίας και ενημέρωσης που οι σημερινές δύσκολες συγκυρίες επιβάλλουν.
 Κύριε Υπουργέ, η περιοχή μας (πρώην επαρχία Θήβας) στην οποία όπως γνωρίζετε, έχουν εγκατασταθεί οι περισσότερες βιομηχανίες της πατρίδας μας, δεν επιτρέπει περαιτέρω υποβάθμιση και επιβάρυνση και ως εκ τούτου ως Δήμαρχοι αλλά και ως τοπική κοινωνία, ανησυχούμε και έχουμε τουλάχιστον το ΔΙΚΑΙΩΜΑ να ενημερωθούμε, κάτι το οποίο έλλειπε μέχρι σήμερα με αποτέλεσμα να προγραμματίζονται δραστηριότητες στην περιοχή μας ερήμην της τοπικής κοινωνίας».


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο