Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Συνεχίζει την προσφορά του το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Θηβαίων!

Ο Δήμος Θηβαίων συνεχίζει τις κοινωνικές του δράσεις, προκειμένου να ανακουφίσει τις καθημερινές ανάγκες των οικονομικά αδύνατων δημοτών του και να καταπολεμήσει τη φτώχεια και
την οικονομική κρίση.

Μέσω του Δημοτικού Κοινωνικού του Παντοπωλείου, την Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012, εξυπηρετήθηκαν άλλες είκοσι επτά (27) οικογένειες δημοτών, στις οποίες δόθηκαν τρόφιμα (αλεύρι, λάδι, μακαρόνια, σάλτσες, όσπρια, ζάχαρη κα), ρούχα και  υποδήματα.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο μέχρι σήμερα εξυπηρετεί πάνω από 50 δικαιούχους ανά τακτά χρονικά διαστήματα, από προσφορές επιχειρήσεων της περιοχής και πολιτών. Για το σκοπό αυτό έχουν τοποθετηθεί στα Σούπερ Μάρκετ του Δήμου –αμέσως μετά τα ταμεία τους- καλάθια με την ένδειξη «Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Θηβαίων»,  όπου συγκεντρώνονται τρόφιμα και άλλα είδη.

Καλάθια έχουν τοποθετηθεί στα ακόλουθα Σούπερ Μάρκετ:

  • Μάμαλης (Συνοικία Πυρί)
  • Γαλαξίας
  • ΑΒ Βασιλόπουλος

Καθώς επίσης και στα Σούπερ Μάρκετ των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων.

Λίγες πληροφορίες για το Κοινωνικό Παντοπωλείο:

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Θηβαίων βρίσκεται στην διασταύρωση των οδών Πελοπίδου και Αγγελίδη ( Παλαιό Σούπερ Μάρκετ της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών).
Τηλέφωνο Επικοινωνίας 2262350600 και 2262350607 (κα. Ευγενία Βενιζέλου).
Οι δικαιούχοι ειδοποιούνται τηλεφωνικά για τις ημέρες και τις ώρες παραλαβής των προϊόντων από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Θηβαίων (τηλ. 2262027703), από την οποία έχουν προμηθευτεί και τις ειδικές κάρτες, τις οποίες επιδεικνύουν κατά την παραλαβή των προϊόντων, υπογράφοντας παράλληλα ότι παρέλαβαν τα προϊόντα.
Όσοι δικαιούχοι έχουν δηλώσει αδυναμία προσέλευσης στο χώρο του Παντοπωλείου εξυπηρετούνται μέσω των εργαζομένων στο «Βοήθεια στο Σπίτι».
  
Στηρίζουμε ΟΛΟΙ
το Κοινωνικό Παντοπωλείο
του Δήμου Θηβαίων!

Συμμετέχουμε ΟΛΟΙ
σ’ αυτό το έργο Αγάπης!

ΕΣΥ;;;;;

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο