Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Πρώην υπουργοί καταθέτουν την Δευτέρα στον Εισαγγελέα

Λούκα Κατσέλη, Γεράσιμος Αρσένης, Βάσω Παπανδρέου, Γιώργος Ζανιάς και Πέτρος Χριστοδούλου καταθέτουν την Δευτέρα στου οικονομικούς Εισαγγελείς


 Όπως σας ενημέρωσε από χθες το Newsbomb πρώην υπουργοί θα κληθούν να καταθέσουν την
Δευτέρα ενώπιον των οικονομικών Εισαγγελέων Γρ. Πεπόνη και Σ. Μουζακίτη. Εδώ και αρκετό καιρό από εδώ έχουμε γράψει πως η υπόθεση πιθανότατα θα οδηγηθεί σε εξεταστική επιτροπή κάτι που πλέον είναι τόσο κοντά όσο ποτέ.
Η Λούκα Κατσέλη είναι η πρώτη εκ των πέντε μαρτύρων οι οποίοι θα κληθούν να καταθέσουν την Δευτέρα στους οικονομικούς εισαγγελείς Γρ. Πεπόνη και Σ. Μουζακίτη, για την έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη μετά τις δηλώσεις του πρώην εκπροσώπου της Ελλάδας στο ΔΝΤ, Παναγιώτη Ρουμελιώτη, ο οποίος είχε αναφέρει ότι το πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής ήταν από την αρχή γνωστό πως δεν έβγαινε.
Σύμφωνα με πληροφορίες εκτός από την κ. Κατσέλη καλούνται να εξεταστούν ως μάρτυρες οι πρώην Υπουργοί Γεράσιμος Αρσένης και Βάσω Παπανδρέου, ο υπηρεσιακός υπουργός Οικονομικών Γιώργος Ζανιάς, υπό την ιδιότητά του ως πρόεδρος του Σώματος Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων, και ο πρόεδρος του Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους Πέτρος Χριστοδούλου.
Από το περιεχόμενο των δικών τους καταθέσεων θα εξαρτηθεί η πορεία της συγκεκριμένης δικογραφίας, καθώς αμέσως μετά οι δύο οικονομικοί εισαγγελείς, αν δεν κρίνουν αναγκαία την εξέταση άλλων μαρτύρων , θα αποφασίσουν αν θα στείλουν ή όχι τη δικογραφία στη Βουλή με βάση τον νόμο περί ευθύνης Υπουργών για τη διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών πολιτικών προσώπων .

Newsbomb.


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο