Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Suddeutsche Zeitung : " Η λάθος διάγνωση του Δρος Ρέσλερ "

«Η λάθος διάγνωση του δρος Ρέσλερ» τιτλοφορείται το δημοσίευμα της εφημερίδας Süddeutsche Zeitung, το οποίο σχολιάζει τη νέα
συνέντευξη του υπουργού Οικονομίας της Γερμανίας, Φίλιπ Ρέσλερ, στην εφημερίδα Frankfurter Rundschau στην οποία επαναλαμβάνει ότι μια έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ θα ήταν διαχειρίσιμη.


Η εφημερίδα αναφέρει ότι «όταν ο αντικαγκελάριος Φίλιπ Ρέσλερ δηλώνει ότι μια έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωζώνη δεν τρομάζει πλέον, έχει κατά νου μια θεραπεία. Προσπαθεί να καθησυχάσει την κοινή γνώμη από τις πιθανές συνέπειες της ευρωκρίσης. Ο Ρέσλερ μοιράζει φραστικά ηρεμιστικά. Αυτός είναι ο ρόλος του υπουργού Οικονομίας και είναι ίσως χρήσιμος σε εποχές που η οικονομία βρίσκεται σε τέτοια δυσμενή κατάσταση».

Το δημοσίευμα καταλήγει τονίζοντας πως «κι όμως η θεραπεία του Ρέσλερ έχει ένα σημαντικό λάθος. Τη συστήνει, χωρίς όμως να είναι σε θέση να κρίνει, εάν είναι σωστή. Όπως κάθε άλλος πολιτικός, ο υπουργός Οικονομίας δεν γνωρίζει εάν οι εκτιμήσεις του αντιστοιχούν στην πραγματικότητα ή απλά στη γνώμη του τελευταίου οικονομολόγου με τον οποίο μίλησε».



Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο