Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

Χωρίς αντίπαλο… Η Θήβα 3-0 τον Παρνασσό

«Σαρωτική» η Θήβα κέρδισε 3-0 τον Παρνασσό μετατρέποντας έτσι το κατ” ευφημισμό ντέρμπι της αγωνιστικής σε περίπατο και πλέον είναι το μοναδικό ίσως και αδιαφιλονίκητο φαβορί για το πρωτάθλημα αφού όπως δείχνει παίζει χωρίς αντίπαλο αν δούμε και τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής όπου ηττήθηκαν όλοι οι φιλόδοξοι «μνηστήρες».
Και ήδη η ομάδα της Θήβας όπως δείχνουν τα πράγματα θα πρέπει από τώρα να προετοιμάζεται και να ρίχνει τα όποια σχέδια χρειάζονται για τα μπαράζ ανόδου χωρίς αυτά να σημαίνει οτι τελείωσε και το πρωτάθλημα… Απλά επιβεβαιώνεται το… αληθοφανές…
Και το θετικό στην όλη υπόθεση ήταν η προσέλευση του φίλαθλου κόσμου της Θήβας. Πάνω από 500 ατόμα βρέθηκαν στην κερκίδα του Δημοτικού Σταδίου για να στηρίξουν την προσπαθεια των παικτών και στο τέλος δίκαιο το άπλετο χειροκρότημα.
Οι γηπεδούχοι έδειξαν για μια ακόμη αγωνιστική οτι είναι ομάδα ανώτερης κατηγορίας και σίγουρα αδικούνται στο τοπικό. Στο ντέρμπι έδειξαν μεγάλη διαφορά ατομικής παικτικής ποιότητας αλλά και συνόλου ως ομάδα και σε καμιά στιγμή του αγώνα δεν άφησαν τους φιλοξενούμενους να το αμφισβητήσουν.
Ρεπορτάζ: Μηνάς ΠαπαθωμάςΠαπαθωμάς
Από την πλευρά της η ομάδα της Αράχωβας δεν έπαιξε άσχημα. Ήταν καλή κατά διαστήματα, έδειξε ποιότητα αλλά υστέρησε στην τελική προσπάθεια και στην όποια παραπάνω ατομική ποιότητα που θα μπορούσε να της δώσει το κάτι παραπάνω.
Φάσεις και Γκολ
31* Ο Φιλιππίδης θα κάνει το πλασέ αλλά ο Κωνσταντινόπουλος σε ετοιμότητα θα μπλοκάρει τη μπάλα.
38* Ο Κουτσοδήμος θα εκτελέσει με αριστοτεχνικό τρόπο το κόρνερ και η μπάλα και με τη συνδρομή του Δημητρά που προσπάθησε να τη διώξει με τις γροθιές θα καταλήξει στα δίχτυα (1-0).
42* Σε κόρνερ του Γκαράνη ο Κουρελής έδιωξε πάνω στη γραμμή αλλά ο Ανυφαντής που καιροφυλακτούσε με τακουνάκι θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 2-0.
44* Ο Φιλιππίδης θα κάνει το σουτ, ο Κωνσταντινόπουλος θα αποκρούσει προσωρινά και πάλι ο Φιλιππίδης θα κάνει νέο σουτ αλλά η μπάλα θα περάσει ελάχιστα άουτ.
67* Ο Φιλιππίδης θα πιάσει ένα ξαφνικό σουτ αλλά η μπάλα θα περάσει άουτ.
72* Σε φάουλ του Καραμπετιάν η μπάλα θα περάσει ελάχιστα άουτ από το δοκάρι του Δημητρά.
87* Ο Γκαράνης θα δώσει στον Μπινιάκο και αυτός θα περάσει δυο αντιπάλους και με ψηλοκρεμαστό σουτ θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το τελικό 3-0.
Από τη Θήβα κορυφαίοι οι Μπινιάκος, Κουτσοδήμος, Ανυφαντής και Γκαράνης χωρίς να υστερήσουν και οι υπόλοιποι. Από τον Παρνασσό ξεχώρισαν οι Όλντασι, Παπαχαραλάμπους, Φιλιππίδης και Γάτσος.
Ρεσιτάλ διαιτησίας από τον Γιώργο Μιχαηλίδη (Παγούρας – Κατσιφής)
Θήβα (Πλατής Τάκης): Κωνσταντινόπουλος, Ελέζι, Γούλας, Ευθυμίου, Ψύλλας Καραμπετιάν, Μπινιάκος (82* Βυλλιώτης), Γκαράνης, Κατσογιάννης, Ανυφαντής (66* Περιάλης Γ.), Κουτσοδήμος (89* Γκίτσι).
Παρνασσός (Λέντας Βαγγέλης): Δημητράς, Διβόλης, Παπαχαραλάμπους, Τσώνης Κουρελής, Ιωάννου, Όλντασι, Γούλας (68* Καρδαράς), Φιλιππίδης (90* Καραμπελούσης), Γάτσος (75* Δαμιανός), Γκαλαμέλος.
stereasports

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο