Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Ευχάριστα νέα για το Δημοτικό Σχολείο του Δηλεσίου

Για αρκετά χρόνια υπήρχε μια βασική εκκρεμότητα όσον αφορά το Δημοτικό Σχολείο του Δηλεσίου . Δεν είχε πάρει έγκριση η γεωλογική μελέτη του οικοπέδου και θα έμενε στο χρονοντούλαπο για αρκετά ακόμα χρόνια καθώς στο υπουργείο εκκρεμούν αρκετές χιλιάδες παρόμοιες αιτήσεις για έγκριση σχολικών μονάδων .


Χάρη στην άμεση παρέμβαση του Μακαριότατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κυρίου Ιερώνυμου Β ' και στην γνωστή σε όλους μας ευαισθησία του όσον αφορά τα παιδιά , την μάθηση και την περιοχή μας το εμπόδιο αυτό ξεπεράστηκε και άνοιξε ο δρόμος για την αποπεράτωση του έργου .

Μακαριότατε , ο Δήμαρχος Τανάγρας κ. Περγάλιας Βασίλειος οι αντιδήμαρχοι οι δημοτικοί σύμβουλοι οι γονείς και ιδιαιτέρως τα παιδιά του Δηλεσίου σας ευχαριστούμε θερμά για την βοήθεια και συμπαράσταση σας στο τόσο επείγον θέμα για την περιοχή μας .

Θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε τον κύριο Tσούρα Βασίλειο καθηγητή του Εθνικού Μετσόβιου Πανεπιστημίου και τον κύριο Ράπτη Σταμάτη που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην διεξαγωγή του θέματος .

Δήμαρχος Τανάγρας
Βασίλειος Περγάλιας

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο