Υπηρεσία μαζικής αποστολής sms

Τρίτη, 4 Νοεμβρίου 2014

Εκπαιδευτική επίσκεψη μαθητών δημοτικού στο Δημαρχείο Θήβας.

Στα πλαίσια του μαθήματος “Μελέτη Περιβάλλοντος”, οι μαθητές της Γ’ Τάξης του 6ου Δημοτικού Σχολείου Θήβας, επισκέφτηκαν το Δημαρχείο, τη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου, μαζί με τους δασκάλους τους και τον Διευθυντή του σχολείου,  προκειμένου να γνωρίσουν τον Δήμαρχο Θηβαίων κ. Σπύρο Νικολάου και να ενημερωθούν τόσο για τη λειτουργία του Δήμου όσο και για τις καλές πρακτικές του  σχετικά με το περιβάλλον και την ποιότητα ζωής των δημοτών.
Ο κ. Δήμαρχος υποδέχθηκε τους μαθητές στο γραφείο του και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις τους, που αφορούσαν τη διαχείριση των απορριμμάτων, τον κανονισμό καθαριότητας του Δήμου, τη λειτουργία της δημοτικής βιβλιοθήκης, τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και τη δημιουργία κοινόχρηστων χώρων κυρίως για παιδιά.


Στη συνέχεια οι μαθητές ξεναγήθηκαν σε όλα τα γραφεία του Δήμου, όπου ενημερώθηκαν από τους  αρμόδιους υπαλλήλους για το αντικείμενο εργασίας τους και τις υπηρεσίες που προσφέρουν στους δημότες και φεύγοντας έλαβαν δώρο καρτ- ποστάλ με φωτογραφικό υλικό από τις ομορφιές του τόπου μας.Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο