Υπηρεσία μαζικής αποστολής sms

Πέμπτη, 6 Νοεμβρίου 2014

Δοχεία συγκέντρωσης λαδιού με την ένδειξη “Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Θηβαίων” στα ελαιοτριβεία

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Θηβαίων σε μία προσπάθεια ενίσχυσης των οικονομικά ασθενέστερων δημοτών του και με αφορμή την έναρξη της συγκομιδής της ελιάς, τοποθέτησε, σε ελαιοτριβεία της περιοχής του Δήμου Θηβαίων, ειδικά δοχεία συγκέντρωσης λαδιού, προκειμένου να διευκολύνει όσους επιθυμούν να προσφέρουν το ελάχιστο από τη σοδειά τους για τους άπορους συμπολίτες μας.


Τα δοχεία με την ένδειξη “Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Θηβαίων” έχουν τοποθετηθεί μέχρι στιγμής στα ακόλουθα ελαιοτριβεία:

1. Ελαιοτριβείο Δημητρίου Παπαλουκά στα Βάγια
2. Ελαιοτριβείο Στέλιου Ρόκα στα Λεύκτρα
3. Συνεταιριστικό ελαιοτριβείο Καπαρελλίου
4. Ελαιοτριβείο  Στοιχειού στο Καπαρέλλι
5. Ελαιοτριβείο Ιωάννας Τσώλη στην Ξηρονομή
6. Συνεταιριστικό Ελαιοτριβείο Ξηρονομής

Η Επιτροπή του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Θηβαίων ευχαριστεί θερμά τους ιδιοκτήτες των ανωτέρων ελαιοτριβείων που επέτρεψαν την τοποθέτηση των ειδικών δοχείων.

Καλούμε επίσης όσους ιδιοκτήτες ελαιοτριβείων επιθυμούν την τοποθέτηση δοχείων του Παντοπωλείου στο χώρο τους, να επικοινωνήσουν με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου στο τηλέφωνο 2262350603.

Τέλος, καλούμε  όλους τους δημότες μας να συμβάλλουν σ' αυτή την προσπάθεια, αφήνοντας το ελάχιστο από τη σοδειά λαδιού τους στο ειδικό δοχείο.Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο