Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

ΣΑΜΑΡΑΣ: ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ

«Διανύσαμε πολύ δρόμο για να τα τινάξουμε όλα στον αέρα» είπε ο πρωθυπουργός .

Ο Α. Σαμαράς απάντησε στην πρόταση του Αλ. Τσίπρα για σύγκλιση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών, εξαπολύοντας παράλληλα επίθεση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο  κ. Τσίπρας ζήτησε πάλι πρόωρες εκλογές, αυτό δηλαδή που απεύχεται ο ελληνικός λαός και φοβόυνται οι ξένες αγορές», δήλωσε ο κ. Σαμαράς.



«Επανέλαβα πως πρόωρες εκλογές δεν θα γίνουν, γιατί έχω τη βαθιά πεποίθηση ότι οι Έλληνες βουλευτές υπεύθυνα σκεπτόμενοι θα εκλέξουν νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας» πρόσθεσε.

Καταλήγοντας τόνισε πως «διανύσαμε πολύ δρόμο για να τα τινάξουμε όλα στον αέρα».

Ο κ.Σαμαράς ενημέρωσε τον Πρόεδρο για την εσωτερική κατάσταση, την πορεία της διαπραγμάτευσης για την οικονομία αλλά και  για τις διεθνείς εξελίξεις με επίκεντρο την Κύπρο. Τις επόμενες ημέρες, ο πρωθυπουργός θα βρεθεί σε Λευκωσία και Κάιρο.

Από την πλευρά του ο Κάρολος Παπούλιας ζήτησε την ελάχιστη δυνατή συναίνεση και ομοψυχία, λόγω των κρίσιμων συνθηκών, όπως τόνισε. «Συμφωνώ απολύτως», του απάντησε ο πρωθυπουργός.

Ο διάλογος Παπούλια - Σαμαρά μπροστά στις κάμερες

Λίγο μετά τις 17:30 ξεκίνησε στο Προεδρικό Μέγαρο η συνάντηση του Α. Σαμαρά με τον Κάρολο Παπούλια.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Καλωσορίσατε, κύριε Πρωθυπουργέ. Από την τελευταία φορά πολλά συνέβησαν…

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ: Ήρθα να σας ενημερώσω, κύριε Πρόεδρε, για τα εσωτερικά και τα διεθνή, να σας ενημερώσω για την πορεία της οικονομίας και την πορεία των διαπραγματεύσεων και για το επικείμενο ταξίδι στην Κύπρο αλλά και στην Αίγυπτο. Έχουμε πάλι πολλά να πούμε.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Είναι πράγματι ενδιαφέροντα αυτά που έρχονται, αλλά και αυτά που πέρασαν έχουν αφήσει τα ίχνη τους.
Κύριε Πρωθυπουργέ, νομίζω ότι η κατάσταση επιβάλλει αυτό που πάντοτε πίστευα: μια ελάχιστη πολιτική συναίνεση από όλα τα κόμματα για να αντιμετωπίσουμε ομόθυμα όλα αυτά τα οποία επέρχονται σαν χιονοστιβάδες.

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ: Σας άκουσα και πριν που το επαναλάβατε και συμφωνώ απολύτως.

newsbomb

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο