Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Συνεχίζει το έργο της η αερολέσχη Θηβών


Δελτίο Τύπου για την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θηβών 3-11-14
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε προσωπικά τον κ. Δήμαρχο, τους εκπροσώπους των παρατάξεων και τους δημοτικούς συμβούλους, για την πολύ σωστή απόφαση για αναβολή των ενεργειών έως την άμεση συγκέντρωση των στοιχείων που αφορούν αυτή την πολύχρονη υπόθεση. Αποφύγαμε μια τεράστια αδικία ως προς τον ιδρυτή του Αεραθλητικού Συλλόγου Θήβας προσωπικά, αλλά και ως προς τον σύλλογο και το έργο του γενικότερα. Επίσης τους ευχαριστούμε για την έκφραση της πρόθεσης υποστήριξης και εξεύρεσης λύσης για την συνέχιση της λειτουργίας και του έργου του συλλόγου.

Ρωτηθήκαμε αν ο σύλλογος έχει έσοδα και πόρους. Απαντούμε ότι ο σύλλογός μας είναι πολύ πλούσιος. Έχουμε την αγάπη των φίλων του συλλόγου και των πολιτών της Θήβας που αρκετούς είδαμε στην χθεσινή συνεδρίαση. Είμαστε πολλοί πλούσιοι γιατί έχουμε την υποστήριξη των επαγγελματιών της Θήβας, που έσπευσαν να μας υποστηρίξουν με τα υλικά και τα προϊόντα τους στην πληθώρα κοινωνικών εκδηλώσεων που έγιναν στο αεροδρόμιο, αλλά και με την χθεσινή τους παρουσία και συμπαράσταση. Ελπίζουμε να συμπεριλάβουμε σε αυτόν τον πλούτο και την υποστήριξη του Δήμου της Θήβας.



Κύριος ομιλητής στο Δημοτικό Συμβούλιο από πλευράς του Αεραθλητικού Συλλόγου Θήβας, ήταν ο κ. Καραμαγκιώλης Σωτήρης, νομικός σύμβουλος του Συλλόγου (καθήμενος αριστερά του εκπροσώπου μας κ. Μαυροθαλασσίτη). Θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως και από καρδιάς, για την σημαντική νομική στήριξη από το 2006 στον σύλλογό μας ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ!, και που εξαρχής πίστεψε και στήριξε την προσπάθειά μας. Με εκτίμηση, Αεραθλητικός Σύλλογος Θήβας




Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο