Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Κ.Ο. ΘΗΒΑΣ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε.

Μετά από δύο περίπου χρόνια, ο περιοδεύων θίασος της εγκληματικής, ναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής, αποτελούμενος στην πλειοψηφία του από αγνώστους στην περιοχή, εμφανίστηκε στην πόλη της Θήβας. Συνεπείς με τη γνωστή προπαγανδιστική τους πρακτική, εξέδωσαν το αντίστοιχο δελτίο τύπου, του γκεμπελικού πάντα στυλ, «όσο πιο μεγάλο είναι το ψέμα, τόσο πιο πιστευτό γινεται».


Και μόνο η συχνότητα των επισκέψεών τους στην περιοχή αρκεί για να δείξει πόσο «προσφιλής» είναι στους εργαζόμενους. Όσο για τη μόνη παρέμβασή τους, να λειτουργήσουν δουλεμπορικό γραφείο για 18 ευρώ μεροκάματο στα εργοστάσια της περιοχής, σαν πιστά σκυλιά των μεγαλοβιομηχάνων, έπεσε στο κενό.

Όσο για τα περί «αντισυνταγματικού τόξου», τονίζουμε και καταγγέλλουμε τη στάση της Δημοτικής Αρχής να τους καλέσει στη διακομματική επιτροπή, παρέχοντάς τους ευκολίες στην προεκλογική περίοδο. Η οποία, σημειωτέονυπερψηφίστηκε από όλα τα κόμματα, πλην του ΚΚΕ.

Δε μας εκπλήσσει που οι κομμουνιστές αποτελούν τον πρώτο τους στόχο. Είναι φυσικό το μαντρόσκυλο του αφεντικού να γαυγίζει στον εχθρό του.

Καλούμε τους εργαζόμενους, το λαό και τη νεολαία να τους καταδικάσει και με την ψήφο του, στέλνοντάς τους στις τρύπες τους.




Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο