Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

ΚΟΡΔΑΤΖΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΥ

Στις 25 Γενάρη, καμιά ψήφος χαμένη προς το χαλιφάτο του μνημονίου τον κο Σαμαρά, Βενιζέλο, Παπανδρέου και Θεοδωράκη, που ενώ προσπάθησαν να παρατείνουν τον βίο της πιο αντιλαϊκής και εθελόδουλης κυβέρνησης της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, με ακόμα σκληρότερα μέτρα και νέα μνημόνια, απέτυχαν.

Στις 25 Γενάρη, με την ψήφο μας και τον αγώνα μας από την επόμενη ημέρα , να επουλώσουμε τις βαθιές πληγές της κοινωνίας μας από τις μνημονιακές πολιτικές, με σχέδιο και ευθύνη, με επαναδιαπραγμάτευση και διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους, με την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, με την επανεκκίνηση της οικονομίας, με τον εκδημοκρατισμό και την συμμετοχή των πολιτών, με την επαναφορά της αξιοπρέπειας της χώρας μας στο ευρωπαϊκό και παγκόσμιο γίγνεσθαι.


Συμπολίτες στην προσπάθεια αυτή απαιτείται μια ισχυρή Κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας, μια κυβέρνηση που δεν θα διαπραγματεύεται στο εσωτερικό της, που θα είναι σταθερά προσηλωμένη στους μεγάλους στόχους της χωρίς εκπτώσεις, που θα βασίζεται στην θέληση των πολιτών να ανατραπούν αυτές οι πολιτικές που μας φέρανε εδώ, που δεν θα εκβιάζετε από ποικιλώνυμα και διαπλεκόμενα συμφέροντα, αυτή η κυβέρνηση θα πρέπει να βασίζεται στην όσο μεγαλύτερη και αυτοδύναμη πλειοψηφία στην νέα Βουλή που θα προκύψει από τις εκλογές. Συμπολίτες αυτός ο στόχος μας είναι απόλυτα εφικτός σήμερα.

Στις 25 Γενάρη καταδικάζουμε τους εκπροσώπους των δανειστών, τους εκφραστές των τρομοκρατικών και ψεύτικων διλλημάτων, ανοίγουμε δρόμο στην εκπλήρωση του δίκιου μας, στην ελπίδα για την ζωή που δικαιούμαστε. Ενισχύουμε αποφασιστικά τον ΣΥΡΙΖΑ για την αυτοδυναμία και την εκπροσώπηση με δυο βουλευτές από τον νομό μας στην νέα Βουλή.

ΚΟΡΔΑΤΖΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ                                                                                                            



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο