Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Πρός το Ορθόδοξον πλήρωμα της Εκκλησίας του Χριστού
        Σεβαστοί Μητροπολίτες, Ιερείς ,  γέροντες ,  μοναχοί, Ελληνίδες και Έλληνες εν Χριστώ Αδελφοί.
        Την ερχόμενη Κυριακή  25 Ιανουαρίου, ημέρα  των εθνικών εκλογών της πατρίδος, μετά από διαδικτυακή επαφή και συνεννόηση μεταξύ αρκετών αδελφών, έχει αποφασιστεί να πραγματοποιηθεί κατά την ώρα της Θείας Λειτουργίας, προσευχή υπέρ της Ορθοδόξου πατρίδας μας και του ευσεβούς μας έθνους.
        Θα προσευχηθούμε με την προσευχή που προσευχόταν και μας είπε να προσευχόμαστε, ο πατριώτης  ΑΓΙΟΣ πλέον γέροντας  ΠΑΪΣΙΟΣ.  «Και την αγαπημένη μας Ελλάδα, Κύριε Υμών Ιησού Χριστέ, μέρα και νύχτα να την έχεις στην αγκαλιά Σου, να την σκεπάζεις με την Αγία Σου Σκέπη. Να την φυλάγεις από κάθε κακό και από τον πόλεμο.» Αμήν!!!

    
        Η στιγμή που προσευχόμαστε για ΕΙΔΙΚΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ κατά την Θεία λειτουργία, είναι η στιγμή που ο Ιερέας λέει έμπροσθεν της Ωραίας Πύλης, "Τας κεφαλάς υμών τω Κυρίω Κλίνατε". Είναι αμέσως μετά το "πάτερ υμών".
          Τότε ο Ιερέας με την ευχή που διαβάζει επάνω στην Αγία Τράπεζα, μεταφέρει την ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ των πιστών, στον Ουράνιο Πατέρα χωρίς κανένα εμπόδιο. 
        Η προσευχή εκείνη την ώρα δεν έχει απλή δύναμη. ΕΧΕΙ  ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ. 
        Καλούμε τους Μητροπολίτες, τους κληρικούς και τους μοναχούς της Ορθοδόξου Εκκλησίας και  όλους τους ευσεβείς πατριώτες, Ελληνίδες και Έλληνες, ΝΑ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ υπέρ της προστασίας της πατρίδος και του ευσεβούς μας έθνους.
            Εκτός από την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ της ΑΓΙΑΣ ΣΚΕΠΗΣ που θα ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, θα ευχαριστήσουμε και θα τιμήσουμε με αυτόν τον τρόπο, τον μεγάλο πατριώτη γέροντα,   ΑΓΙΟ  ΠΑΪΣΙΟ που τόσο πολύ αγαπάει την ΕΛΛΑΔΑ.

            ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ σε όλες τις Μητροπόλεις της Ελλάδος, σε όλες τις Ιερές Μονές και σε όλους τους ευσεβείς  ΕΛΛΗΝΕΣ

        Ιωάννης Λαμπρόπουλος


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο