Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΔ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Ο Αντώνης Σαμαράς θα μείνει... αξέχαστος στους Ελληνες ως ο άνθρωπος που έκανε τη μεγαλύτερη κυβίστηση στη σύγχρονη πολιτική ιστορία του τόπου, ως ο Πρωθυπουργός που οδήγησε στην ανεργία και τη φτωχοποίηση τους πολίτες και ως ο... ηγέτης κόμματος που συρρίκνωσε την ιστορική παράταξη της Νέας Δημοκρατίας.  
Κατάφερε με όχημα το δημόσιο χρέος να «τακτοποιήσει» τις μαύρες τρύπες του τραπεζικού τομέα και άφησε στο απυρόβλητο την «ελίτ» εξουσίας που τόσα χρόνια «οργιάζει» σε βάρος του ελληνικού λαού.
Εμφανίστηκε ως σφόδρα αντιμνημονιακός μέχρι το 2012 και μέσα σε ένα βράδυ υπέγραψε όλες τις συμφωνίες και τα μνημόνια με τους δανειστές ενώ πήρε τα πιο σκληρά μέτρα που επιβλήθηκαν από την τρόικα χωρίς να προβάλλει αντιστάσεις σε κανένα από αυτά. Για το... καλό της χώρας, των ξένων συμφερόντων, των τραπεζιτών και των «νταβατζήδων», αλλά για το κακό της πλειονότητας των Ελλήνων, τους οποίους οδήγησε στην ανεργία, τη φτωχοποίηση και την εξαθλίωση.
Στο 10λεπτο τηλεοπτικό του μήνυμα το 2012, ο απερχόμενος πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, με απόλυτη σιγουριά έταζε τα ακόλουθα στους Έλληνες:
- Αποκατάσταση των πολύ χαμηλών συντάξεων στα επίπεδα που ήταν το 2009.
- Αποκατάσταση των πολυτεκνικών επιδομάτων στα επίπεδα του 2009.
- Αποκατάσταση ειδικών μισθολογίων αστυνομικών που βρίσκονται σε ενεργό υπηρεσία και σε πρώτη φάση των χειριστών της πολεμικής αεροπορίας, με υπόσχεση ότι σε δεύτερη θα ακολουθούσαν οι υπόλοιποι.
- Αντικατάσταση του περιβόητου χαρατσιού μέσω της ΔΕΗ με νέο διευρυμένο ΕΤΑΚ πιο δίκαιο, πιο αναπτυξιακό και πιο υποφερτό για όλους.
- Μη απόλυση των δημοσίων υπαλλήλων (πλεονάζον προσωπικό από οργανισμούς που συγχωνεύονται και καταργούνται), αλλά ένταξή τους σε ειδικό καθεστώς. 
- Όχι άλλες οριζόντιες περικοπές μισθών και συντάξεων, όχι άλλοι φόροι. 

Και επειδή η εικόνα είναι αδιάψευστος μάρτυρας δείτε ακριβώς τις υποσχέσεις του στον προεκλογικό αγώνα του 2012:

Eίναι ο άνθρωπος που πριν από τις εκλογές κατηγορούσε μανιωδώς το ΠΑΣΟΚ για τις μνημονιακές επιλογές και έλεγε ότι θα κάνει αμέσως εξεταστική για το πώς φτάσαμε εδώ και το βράδυ των εκλογών έκανε βαθειά... υπόκλιση λέγοντας ότι τιμάει τις υπογραφές της χώρας και αντί για σκίσιμο των εκλογών μίληση για προσθήκη νέων υποχρεώσεων στο μνημόνιο.

Δείτε τον:





Ο Αντώνης Σαμαράς που σήμερα βομβαρδίζει τον λαό με υποσχέσεις μέσω των τηλεοπτικών σποτ του κόμματος, έλεγε τα ίδια και πριν από δύο χρόνια και μάλιστα διερρήγνυε τα ιμάτιά του ότι θα φάει τα σίδερα για να φέρει επενδύσεις.
Έλεγε ότι θα μετατρέψει την Ελλάδα σε... παράδεισο επενδύσεων και ότι θα δημιουργούσε χιλιάδες θέσεις εργασίας.

Υποσχόταν ευρώ, δουλειές με το τσουβάλι και ανακούφιση από τις αδικίες.

Ο κ. Σαμαράς... Όχι μόνο δεν έφαγε τα σίδερα, αλλά κατάφερε η χώρα να τρέχει με ανεργία 28% επι δυο χρόνια που ήταν πρωθυπουργός ένώ έκανε πράξη το όρμα του Παπανδρέου που έλεγε ότι κάθε σπίτι πρέπει να έχει έναν μόνο εργαζόμενο. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, έπαιξε στα... ζάρια, όχι τη χώρα, όπως θέλει να πιστεύει, αφού αυτή την παρέδωσε αμετάκλητα και άνευ όρων στο αγγλικό δίκαιο, το ΔΝΤ και τη Μέρκελ, την υγεία των Ελλήνων.
Έπαιξε στα ζάρια το πολυτιμότερο αγαθό, της πρόσβασης των Ελλήνων στη δωρεάν υγεία, διαλύοντας τα πάντα, προκειμένου να διασφαλιστούν λεφτά για να πληρώνονται τα ληστρικά funds στα νησιά Κέιμαν και αλλού.  
Αυτός είναι ο Αντώνης Σαμαράς. Ναι, είναι ο ίδιος άνθρωπος, δεν βλέπετε λάθος, που πριν τις εκλογές του 2012 διερρήγνυε τα ιμάτια του πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση να συνεργαστεί με το ΠΑΣΟΚ
Έφτασε μάλιστα στο σημείο να πει ότι θα διώξει το ΠΑΣΟΚ! Φυσικά, δεν έδιωξε το ΠΑΣΟΚ. Τώρα, τους διώχνει και τους δύο ο κυρίαρχος ελληνικός λαός, που αγνόησε επιδεικτικά και επιχειρεί τώρα, ακόμα και τώρα που αποχαιρετά την εξουσία, να τον τρομοκρατήσει με μια σειρά τρομολαγνικά επιχειρήματα. 
Δείτε το βίντεο
Τελικά όχι μόνο συνεργάστηκε με το ΠΑΣΟΚ, αλλά πέρασαν μαζί χωρίς καμία διαπραγμάτευση όλα τα σκληρά μέτρα εναντίον του λαού στο χώρο της κοινωνικής ασφάλισης, στα εργασιακά, στην παιδεία, την υγεία.
Συνέτριψε τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους με συνεχείς μειώσεις μισθών και βαριά φορολογία, κατέστρεψε τα ταμεία αρπάζοντας τα αποθεματικά, διέλυσε τους Έλληνες επιχειρηματίες προς συμφέρον των ξένων πολυεθνικών, ξεπούλησε δημόσια περιουσία σε «κοράκια», έβγαλε στο σφυρί την πρώτη κατοικία των Ελλήνων αφού... ξέχασε να περάσει από τη Βουλή την παράταση της αναστολής.
Και πλέον... παίρνει το δρόμο για το σπίτι του, καθώς έφτασε η στιγμή που έτρεμε από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε να φέρει εις πέρας το σχέδιο της «σωτηρίας» δια της εξόντωσης του ελληνικού λαού.
Το κόμμα του Αντώνη Σαμαρά που ουδεμία σχέση έχει με τη Νέα Δημοκρατία του Εθνάρχη Κώστα Καραμανλή δεν έχει πλέον καμία ηθική υποσταση στη λαϊκή βάση των παραδοσιακών ψηφοφόρων κάτι που φαίνεται και από τις δημοσκοπήσεις. 
Ο Αντώνης Σαμαράς φεύγει από το Μέγαρο Μαξίμου και την επομένη των εκλογών θα υποχρεωθεί να παραδόσει τη γαλάζια παράταξη σε χέρια πραγματικών Νεοδημοκρατών. Ολα τα... ωραία κάποτε τελειώνουν. 

newsbomb

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο