Υπηρεσία μαζικής αποστολής sms

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

ΣΕ ΠΟΙΑΝΟΥ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ Η ΒΟΜΒΑ; ΑΛΕΞΗ;


            Ελληνίδες και Έλληνες περαστικά μας.
            Οι προχθεσινές εκλογές  κατέδειξαν το γεγονός πως  η Νέα Τάξη μπορεί να πετυχαίνει τον στόχο της, ανεξάρτητα από τις διάφορες φωνές που αντιστέκονται, προειδοποιώντας  και ενημερώνοντας  τους Έλληνες.            Αυτό που καταφέραμε τελικά όσοι αντιστεκόμαστε στην Νέα Τάξη, ήταν όπως φαίνεται να τις στερήσουμε 2-3 έδρες, δηλαδή να τις στερήσουμε την αυτοδυναμία.  Ίσως αυτό να μην είναι τίποτα και να μην μπορέσει να σταθεί εμπόδιο στα ανθελληνικά τους σχέδια, αλλά ίσως και να αποδειχθεί αρκετά μεγάλο εμπόδιο. Το κοντινό μέλλον θα το δείξει.

            Προχθές στην μπαλκονάτη  πανηγυρική ομιλία του Αλ-έξη (Τ)Σίπρα,  κυμμάτιζαν από κάτω πολλές σημαίες. Ήταν κόκκινες, ήταν ροζ, ήταν άσπρες, ήταν πορτοκαλί, αλλά μέσα στο πλήθος, είδα και δύο Ελληνικές σημαίες.  Αλήθεια. ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ “ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ” ΤΙ ΤΟΥΣ ΗΘΕΛΑΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ;

                                    ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΙΧΑΣΜΟΣ
Θέλω να κάνω μία σημαντική επισήμανση που απευθύνεται σε όλους και να μην την ξεχάσει κανένας.
            Ο πατριωτισμός δεν είναι κτήμα κανενός κόμματος. Πατριώτες είναι μέσα σε όλα τα κόμματα, όπως και προδότες είναι μέσα σε όλα τα κόμματα. Η προδοτική και ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ιδεολογία του ΣΥΡΙΖΑ, αντιπροσωπεύει το 4% που ήταν πάντα το ποσοστό του.  Μετά όμως από τις ΑΘΛΙΕΣ και ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ πολιτικές  συμμαχίες, τα ψέματα και  την κρίση που βίωσαν οι Έλληνες  μετά το 2009, μπερδεύτηκαν και σκορπίστηκαν από δω και από κεί. Έτσι ανέβηκαν τα ποσοστά του ανθελληνικού Σύριζα, που και με την βοήθεια του εκλογικού νόμου, μπορεί μία ΜΙΚΡΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ να κάνει κυβέρνηση. Να γνωρίζετε πως οι εγγεγραμμένοι είναι 9.992.000 και η ο Σύριζα έχει πάρει 1.580.000 ψήφους και παρά 2 έδρες θα έκανε αυτοδύναμη κυβέρνηση. Αυτό θέλει η Εβραϊκή Νέα Τάξη. ΟΙ ΜΕΙΟΨΗΦΙΕΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ.
           
Δεν θα σταματήσω να κρούω τον κώδωνα του κινδύνου, διότι είναι η πρώτη φορά , που πήρε ψήφο και ετοιμάζεται για να κυβερνήσει την Ελλάδα, Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Δεν εννοώ βέβαια το αμούστακο σχολιαροπαίδι, αλλά το Εβραϊκό λόμπυ ΤΩΝ ΤΑΛΜΟΥΔΙΣΤΩΝ που είναι από πίσω του.  Θα τον δείτε βέβαια και θα τον καταλάβετε, όταν υποχρεωτικά κάποια στιγμή, θα πέσουν οι ΜΑΣΚΕΣ. Αυτό να το υπολογίζετε σε πρώτη φάση, κοντά στον ΑΠΡΙΛΙΟ-ΜΑΪΟ.
Τώρα θα πούμε κάποια πράγματα για να φρενάρουμε λίγο την ορμή των Εβραίων, γιατί πιστέψτε με έρχονται με μεγάλη ορμή κατά της Ελλάδος και ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ.
           
 Ένα πράγμα θέλω να επισημάνω και να το συγκρατήσετε. Την προηγούμενη φορά που κυβερνήθηκε η Ελλάδα από τόσο ελεγχόμενο ΕΒΡΑΙΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ , οδηγήθηκε η χώρα σε ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΧΑΣΜΟ  με αποτέλεσμα ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ  ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.  


Τώρα να πάμε επί της ΟΥΣΙΑΣ της ΝΕΑΣ  ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ.
Επειδή είμαι σίγουρος πως οι περισσότεροι δεν έχουν καταλάβει ΠΟΙΟΣ ΗΡΘΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ θα ρωτήσω το εξής:  Ξέρει μήπως κανένας να μου πει ΑΚΡΙΒΩΣ, τι πρόγραμμα έχει σκοπό να ακολουθήσει το Οικονομικό επιτελείο του Σύριζα στο θέμα  κρίση-του ανύπαρκτου χρέους;  Τί Ακριβως θα κάνει η Τράπεζα της Ελλάδος, με τον ΕΙΔΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ που στέλνει όλα τα έσοδα του δημοσίου σε ξένη Τράπεζα; Τι ακριβώς θα κάνουν για το ΠΑΡΑΝΟΜΟ και ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ χρέος της χώρας;  Η ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΣΤΑΤ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ και οδήγησε σε παραίτηση τον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Κολιοκώστα ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ , ή θα ΘΑΦΤΕΙ;  Ως γνωστόν αυτό ΑΚΥΡΩΝΕΙ το ΧΡΕΟΣ της χώρας. Θέλουν οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ να ακυρώσουν το χρέος της Χώρας ή ΟΧΙ;

Ξέρει ΛΟΙΠΌΝ κανείς να μου πει ΑΚΡΙΒΏΣ;  Φαντάζομαι πως όχι και όλοι το αφήσατε στην....... “ΕΛΠΙΔΑ”.  Ο (Τ)Σίπρας όμως το είπε σήμερα στα (πεταχτά). Θα ........“παραταθούν” Τα Οικονομικά.  Δηλ. Θα παραταθεί το μνημόνιο.  ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ. Και όσο υπάρχει παράταση μνημονίου δεν υπάρχει φυσικά ούτε ανάπτυξη ούτε αύξηση μισθών και συντάξεων.  Ενώ ΕΧΕΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΟΠΛΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ για να τελειώσει το μνημόνιο   και αυτά είναι η έρευνα της ΕΛΣΤΑΤ  και ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ που καταθέτονται  ΤΑ ΕΣΟΔΑ του Ελληνικού Δημοσίου.
 Για να μην αγωνιατε όμως για τα Οικονομικά θα σας πω, πως δεν έχει εντολές να μειώσει άλλο μισθούς και συντάξεις, ΑΛΛΆ ούτε να αυξήσει. ΔΥΣΤΥΧΩΣ όμως, μπορούν και με άλλους τρόπους να μειώσουν το εισόδημα των Ελλήνων και να διαλύσουν την χώρα. Θα τα πούμε.

                         ΕΘΝΙΚΑ  ΘΕΜΑΤΑ
            Μήπως όμως γνωρίζετε τι έχει σκοπό να κάνει ο Σύριζα και ο Αλέξι  (Τ)Σίπρα, με τα ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ;  Τί θα κάνει με την ΘΡΑΚΗ ξέρετε; Αν δεν ξέρετε ορίστε αυτό το έχει  γράψει στα Τούρκικα, σε φυλάδια που μοίραζε ΜΟΝΟ στην Θράκη και όχι φυσικά στην υπόλοιπη Ελλάδα.

                       

“Ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταργήσει τις αρμοδιότητες του Ελληνικού κράτους του ΥΠΕΞ και της ΕΥΠ στη Θράκη και θα καταργήσει και το νόμο περί διορισμού των μουφτήδων από το Ελληνικό κράτος και θα επιτρέψουν κατά παράβαση της Συνθήκης της Λωζάνης τον "εθνικό" αυτοπροσδιορισμό πολιτών της μειονότητας αλλά και μειονοτικών ιδρυμάτων!” Δηλαδή θα μπορούν να αποκαλλούνται Τούρκοι. Με  λίγα λόγια ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ  πηγή. Defencenetgr.

                Mήπως γνωρίζετε τις θέσεις του (Τ)Σίπρα για τον Τούρκικο Εθνικισμό και τα Σκόπια; Ακούστε και δείτε:  


                     
  Μήπως γνωρίζετε τις θέσεις του (Τ)Σίπρα υπέρ των αμβλώσεων;


Μήπως γνωρίζετε πως η πρώτη ενέργεια του Αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα το 2009 που πρωτοεξελέγη, ήταν να χρηματοδοτήσει οργανώσεις ΑΜΒΛΩΣΕΩΝ;
            Μήπως γνωρίζετε πως το όνομα  Μπαράκ είναι Εβραϊκό από το Μπαρούκ που σημαίνει “ευλογημένος”. Μήπως γνωρίζετε πως το επίθετο Τσίπρας είναι από το Εβραϊκό Σίπρα. Μήπως τέλος γνωρίζετε τι έχει πεί ο Χριστός για τους Εβραίους; «Δεν έχετε πατέρα σας τον Θεό. Πατέρα έχετε το Διάβολο και τις επιθυμίες του πατέρα σας θέλετε να κάνετε» ( Ιω. 8,44).
            Μήπως γνωρίζετε τι συμμαχίες θα κάνει  και από ποιούς θα ζητήσει βοήθεια ο (Τ)Σίπρας;  Μα σας το είπε: ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ;  Από τον Διάβολο. Τι νομίζατε ότι κάνει “πλάκα”;


Και ο διάβολος φυσικά δεν ορκίζεται στον Θεό
            Αυτά που θα αναφέρουμε σήμερα, να κρατηθούν και να αποθηκευτούν από όλους και τα αναφέρουμε για δύο λόγους. Πρώτον για να γνωρίζουν οι Έλληνες πως τα χαμόγελα και τα πανηγύρια κάποια στιγμή θα τελειώσουν και τότε θα δείτε το αληθινό “πρόσωπο” του Αλ-έξη και των συνεργατών του και  ΔΕΥΤΕΡΟΝ να ξέρει ο Αλ-έξης και όλο το Εβραϊκό Ταλμουδικό λόμπυ που τον στηρίζει, ΠΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. Από κει και πέρα ας κάνουν ότι νομίζουν πως τους “παίρνει”.

                        ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.

                       
            ΥΠΑΡΧΟΥΝ “ΔΥΟ” ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ.  Αυτό που έλεγε προεκλογικά ο Αλέξης και που το καταργεί από την πρώτη μέρα που είναι στην Κυβέρνηση με τις δηλώσεις του Βαρουφάκη  και αυτό που όπως όλοι τους, ΔΙΑΤΑΖΟΝΤΑΙ να κάνουν.
Εμείς δεν θα ασχοληθούμε με τα ψέματα του Αλέξη, αλλά με αυτό που τον ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.

            Τώρα για αρχή θα συνεργαστεί με τον Πάνο Καμμένο και τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Αυτό το κάνει για να κατευνάσει λίγο τους φόβους και τις ανησυχίες των περισσοτέρων Ελλήνων,  για τους χειρισμούς του πάνω στα Εθνικά Θέματα  και να κατευνάσει και τους φόβους της Εκκλησίας και του Αρχιεπισκόπου, πάνω στα θέματα της Ορθοδοξίας, και της Εκκλησιαστικής περιουσίας. Αφού οι θέσεις του Καμμένου και των ΑΝ.ΕΛ, προς το παρόν αυτά τα εγγυούνται.

            ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΕΤΣΙ.  Τον (Τ)Σίπρα,  τον έβαλαν για να κάνει αυτά, που δεν θα μπορούσε να κάνει  ΚΑΜΙΑ ΟΡΚΙΣΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ  και δεν θα ξεκινήσει από τα Εθνικά θέματα, ούτε από τα θέματα πίστεως.  Θα φθάσει εκεί αλλά δεν θα ξεκινήσει από εκεί.
            Όπως είπαμε υπάρχουν πολλοί τρόποι για να φτωχοποιήσεις τον λαό και να διαλύσεις μία πατρίδα. Την περίοδο 90-93 της άλλης Εβραϊκής Κυβέρνησης Μητσοτάκη, η Ελλάδα φτωχοποιήθηκε και η ανεργία εκτοξεύτηκε, χωρίς να έχουμε οικονομική κρίση. Θυμάστε πως έγινε; Είπε τότε ο Μητσοτάκης, όπως και τώρα ο Αλέξης, πως θα “συγκρουστεί” με τα μεγάλα συμφέροντα.
 ΤΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ  έκλεισε το μεγαλύτερο μέρος ΤΗΣ ΒΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞΑΓΩΓΙΚΗΣ  ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.  ΙΖΟΛΑ, ΕΣΚΙΜΟ, ΙΩΝΙΑ, ΦΙΛΚΕΡΑΜ, ΜΕΒΕΑ, ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΠΑΤΡΑΪΚΗ, ΚΛΑΟΥΣ, ΠΙΡΕΛΙ, ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΙΕΣ, δεν έμεινε τίποτα και συμπαρέσυραν αυτές βέβαια και χιλιάδες βιοτεχνίες κλωστοϋφαντουργίας  και συναφών ειδών με τις βιομηχανίες που έκλειναν.
 Με αφορμή λοιπόν 30 μεγάλους απατεώνες βιομήχανους, που ήταν “κολλητοί” με  το ΠΑΣΟΚ του ΑΝΤΡΕΑ και έπερναν  κρατικές χρηματοδοτήσεις,  ξεκίνησε ο Μητσοτάκης  την αποβιομηχανοποίηση  ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Οι βιομήχανοι δεν έχασαν τίποτα τότε, ούτε κέρδισαν οι Έλληνες τίποτα που σταμάτησαν οι κρατικές χρηματοδοτήσεις.  Η Ελλάδα έχασε την βαριά  βιομηχανία της  και οι Έλληνες τις δουλειές τους.  Έτσι όμως λειτουργούν πάντα. Δείχνουν τον “κακό” βιομήχανο, αλλά δολοφονούν την Ελλάδα και τον λαό. Σε άλλη περίπτωση δείχνουν τον κακό τρομοκράτη,  για να αφαιρέσουν δικαιώματα ελευθερίας του λαού.
 Αλλά ΟΙ ΙΔΙΟΙ  ΕΚΤΡΕΦΟΥΝ  ΑΥΤΑ  ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ  ΤΟΥ “ΚΑΚΟΥ” για να παίρνουν δικαίωμα και να ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ  ΚΑΤΑ  ΤΟΥ ΛΑΟΥ. Και ότι δεν μπορεί να κάνει ο ένας, έρχεται για να το κάνει ο άλλος. 
Ο Αλ-έξις (Τ)Σίπρας λοιπόν δεν ήρθε για να διορθώσει ΤΙΠΟΤΑ από αυτά που ΧΑΛΑΣΕ ο Σαμαράς και ο ΤούρκογλουΉρθε για να ΧΑΛΑΣΕΙ αυτά που δεν μπορούσαν οι άλλοι.

            Έτσι θα στραφούν λοιπόν πάλι κατά του λαού.Θα τελειώσουν τις υπόλοιπες  βιομηχανικές και βιοτεχνικές επιχειρήσεις  που υπάρχουν στην Ελλάδα, με σκοπό να κλείσουν τελείως, ή να περάσουν στα χέρια ξένων και με ΠΡΟΣΧΗΜΑ την φορολογία και την φοροδιαφυγή.
 Η φοροδιαφυγή είναι μία  μάστιγα που την άφησαν ΣΚΟΠΙΜΑ  οι κυβερνήσεις, να γιγαντωθεί και να γίνει Τέρας, για να μπορούν ΟΤΙ ΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ , να κλείσουν ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ  βιώσιμη ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΙ  ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ.    Θα πάνε  λοιπόν σε ελέγχους και θα επιβάλλουν τέτοια πρόστιμα,  που θα κάνουν τις μονάδες ανίκανες να ανταποκριθούν ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ. Οι πρηγούμενοι τους χάϊδευαν με τα ανύπαρκτα πρόστιμα, ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ.
             Ο λαός θα πανηγυρίζει που έπιασαν τους φοροφυγάδες,  χωρίς να καταλαβαίνει πως όλα ΕΊΝΑΙ ΣΤΗΜΈΝΑ και πρώτα επέτρεψαν την φοροδιαφυγή, για να μπορούν μετά να πάρουν τις βιομηχανίες ή να τις κλείσουν, δημιουργώντας μεγαλύτερη ανεργία.          
Υπάρχει  ένα  Εβραϊκό ρητό που λέει: “άφησε να διαφθαρεί ένας λαός και τότε θα τον κατακτήσουμε χωρίς  πόλεμο”. Και αυτό έκαναν όλες οι Κυβερνήσεις από τον Αντρέα και μετά. Διεύθειραν και διάβρωναν την χώρα, με την κρατική ασυδοσία την διαφθορά και  την μη εφαρμογή των νόμων, που οδήγησε στην διαφθορά όλη την Ελληνική κοινωνία.  Ήταν όλα ένα σχέδιο, και μία μεγάλη ΠΑΓΙΔΑ  για να μπορέσουν να πάρουν ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ την  Ελλάδα από τα χέρια των ΕΛΛΗΝΩΝ  και να περάσουν όλα σε χέρια Εβραίων.
Και τώρα με τον Αλέξη, ήρθαν για να την αρπάξουν.

            Στο στόχαστρο είναι ότι απέμεινε από την βαριά  βιομηχανία της Ελλάδος, η  βιομηχανία  των τροφίμων και των μονάδων παραγωγής. Πτηνοτροφεία και κτηνοτροφεία. Θα ακολουθήσει και η Τουριστική βιομηχανία της Ελλάδος τα μεγάλα ξενοδοχεία και οι επιχειρήσεις σίτισης. ΟΛΑ ΤΑ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ , μέσα σε ένα καθεστώς παρανομίας, ασυδοσίας και φοροδιαφυγής, για να μπορούν ότι ώρα θέλουν ΝΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΑ.

ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΩΝ  ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ  ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑ
           
            Υπάρχει όμως και κάτι ΕΛΛΗΝΙΚΟ που είναι πολύ μεγάλο ΚΑΙ ΠΡΩΤΟ ΣΕ  ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΛΙΜΑΚΑ.   ΕΙΝΑΙ  Η  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ  ΝΑΥΤΙΛΙΑ.
            Αλλά δεν θα μπορούσαν να αφήσουν οι Εβραίοι την μικρή Ελλάδα να είναι πρώτη στον κόσμο στη θάλασσα.
 Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.  Η εντολή είναι σαφής: ΚΑΝΕΝΑ  ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΟΙΟ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ .

Ενώ όλα τα κράτη του κόσμου παρέχουν μεγάλες φορολογικές διευκολύνσεις για να προσελκύσουν τους πλοιοκτήτες, μόνο και μόνο για να μπορέσουν να βάλουν την σημαία τους στο πλοίο, οι Εβραιοκινούμενες Ελληνικές κυβερνήσεις κάνουν το αντίθετο, για να διώχνουν τα Ελληνικά πλοία από την Ελληνική σημαία.
Παρ’ όλα αυτά οι Έλληνες πλοιοκτήτες έχουν τα περισσότερα πλοία τους με Ελληνική σημαία, αναδεικνύοντας την Ελλάδα σε κορυφαία Ναυτική δύναμη στον κόσμο. Φανταστείτε να ήθελε μία Ελληνική κυβέρνηση να γυρνούσαν όλα τα Ελληνικά  πλοία στην Ελληνική σημαία.
Η Ναυτιλία αυτή τη στιγμή είναι η υπ’ αριθμόν ΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ της χώρας, και επηρρεάζει άμεσα πολλούς ακόμα οικονομικούς κλάδους.
            
Η Εντολή όμως των Εβραιοσιωνιστών είναι σαφής: ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΙΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ. 
            Θεωρώ πως από εκεί θα ξεκινήσουνΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΓΑΝΤΑ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ.  Γιατί θέλουν να σταματήσει να κυμματίζει η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης.   Μετά, θα είναι εύκολα γι’ αυτούς. Φυσικά στα μάτια του λαού θα προβάλλεται  ότι  όλα γίνονται για την φορολογία. ΕΝΏ ΟΛΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ  ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΒΑΡΕΛΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΟ.
 Αλλά αυτός που θα χάσει, δεν θα είναι οι τριάντα εφοπλιστές που θα πάρουν τα πλοία τους και τα γραφεία τους και θα φύγουν από την Ελλάδα.  ΘΑ ΧΑΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, οι Έλληνες Ναυτικοί , αλλά και αλυσιδωτά,  όλος ο Ελληνικός λαός.

ΠΑΛΙ ΜΑΣ ΠΑΓΙΔΕΨΕ Ο  ΕΒΡΑΪΚΟΣ  ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ
Έτσι λοιπόν έχει σκοπό να επιτεθεί στον λαό και στην Ελλάδα η “αριστερή” κυβέρνηση, των ΙΔΙΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, που ελέγχουν όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου.  Πρίν από λίγα χρόνια νόμιζαν οι Έλληνες πως άλλο ήταν το ΠΑΣΟΚ άλλο η ΝΔ. Σήμερα μπορεί να έχουν καταλάβει πως οι ΊΔΙΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ήταν από πίσω, αλλά ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ πως ο δικομματισμός συνεχίζεται, και την θέση του διαλυμένου “Σοσιαλλιστικού” ΠΑΣΟΚ, την πήρε ένα χειρότερο συνοθύλευμα που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ.
Αυτό που δεν ξέρουν όμως οι Έλληνες , είναι πως αυτό το συνοθύλευμα των άθεων ανθελλήνων, δεν ήρθε με προοπτική μακράς κυβερνήσεως, ούτε ως κόμμα που θα έχει μέλλον. Ούτε ήρθε βέβαια για να διορθώσει τίποτα από αυτά που χάλασαν οι προηγούμενοι.  Ήρθε με ΑΠΟΣΤΟΛΉ να κυβερνήσει 6 έως 8 μήνες, για να διαλύσει άμεσα και γρήγορα  την Ελληνική Ναυτιλία, την υπόλοιπη βιομηχανία και τον Τουρισμό, την Ελληνική βιομηχανία τροφίμων, και να παραδώσουν την ΔΕΗ και την ΕΥΔΑΠ σε Εβραίους ιδιώτες. Και όλα αυτά φυσικά με σημαία την “κάθαρση” και τις “μεταρρυθμίσεις”.
 Αυτά  βέβαια είχε δεσμευτεί να τα κάνει και η προηγούμενη κυβέρνηση, αλλά.........κόλαγε,   γι΄αυτό και διαμαρτύρονταν οι εταίροι πως δεν προχωρούσαν οι “μεταρρυθμίσεις”. Τώρα ήρθε βιαστικά ο Αλέξις, για να τις προχωρήσει.

Δεν μπορώ να γνωρίζω από τώρα που θα τελειώσει  η “θητεία” και η στήριξη  του Καμμένου και των ΑΝ.ΕΛ.στην κυβέρνηση, αλλά σε κάποια στιγμή, θα προσχωρήσει σε αυτήν και το “ποτάμι”, για να γίνει κάποια  “ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ” αλλαγή στο Σύνταγμα, που τους εμποδίζει στα σχέδιά τους.(Αν φθάσουν εκεί θα τα πούμε). Το “ποτάμι” είναι μία μεγάλη πολιτική απάτη, που έχει σκοπό να στηρίξει τις “σκληρές” μεταρρυθμίσεις, που μπορεί να κάνει πίσω ο Καμμένος και οι ΑΝ.ΕΛ.

Τότε λοιπόν με  την στήριξη των ανθελλήνων του “ποταμιού” και χωρίς τον Καμμένο, τους ΑΝ.ΕΛ. και τις “κόκκινες γραμμές”  τους, θα προχωρήσουν στην παραχώρηση της Θράκης στους Τούρκους, στο όνομα Μακεδονία στα Σκόπια και θα έχουν δημιουργήσει  “πυρήνες” ΔΙΧΑΣΜΟΥ στην Κρήτη, για την αυτονομία του Νησιού. 
Ολα αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα  και μιλάω μόνο για τα “χοντρά” εγκλήματα και δεν αναφέρομαι στα προνόμια των μεταναστών και των λαθρομεταναστών που θα δοθούν σε βάρος των Ελλήνων. Παράλληλα θέλουν να καλλιεργήσουν ένα κλίμα ΔΙΧΑΣΜΟΥ με την Χρυσή Αυγή, με σκληρές ενέργειες ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ, για να  προκαλλέσουν αντιδράσεις ΔΙΧΑΣΜΟΥ . Σας είπα πως την προηγούμενη φορά που κυβερνήθηκε η Ελλάδα από τόσο ελεγχόμενο ΕΒΡΑΙΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ , οδηγήθηκε η χώρα σε ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΧΑΣΜΟ  με αποτέλεσμα ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.  Και πάλι θα επιχειρήσουν ΔΙΧΑΣΜΟ και μείωση συνόρων.

           
            Έτσι θα βγάλουν αληθινή και την Εβραία την Μπενάκη, που τα “προφήτευε” ως μελλούμενα στον Κάρολο Παπούλια, αλλά  με το να τα δημοσιεύουμε συνέχεια, τους έχουμε βγάλει πολύ έξω,  από τους χρόνους που τα προγραμμάτιζαν.
            Τώρα θα πρέπει να τα..... ξαναπούν  και στην καινούργια ΓΛΑΣΤΡΑ της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ που θα ψηφίσουν. Καταλάβατε; Αυτό βέβαια δεν το περίμεναν.
            Έχουν λοιπόν μεγάλη βιασύνη, και θέλουν να ξεμπερδεύουν με τον πρόεδρο από την πρώτη ψηφοφορία και όχι να πάνε σε Τρίτη. Δεν είδατε πως η κυβέρνηση ήταν έτοιμη, χωρίς να δωθεί εντολή διερρεύνησης από τον πρόεδρο; Και ορκομωσία μπαμ-μπαμ;

Υπάρχει πολύ μεγάλη βιασύνη από τους Εβραίους και την Νέα Τάξη και ΤΡΕΧΟΥΝ να προλάβουν, γιατί η Ελλάδα τους έχει καθυστερήσει πολύ. Και το έχω ξαναπεί πως τους καθυστερούμε στην έκβαση του Γ’ παγκοσμίου πολέμου, γιατί θέλουν πριν ξεκινήσουν τον πόλεμο, να έχουν διαλύσει πρώτα την Ελλάδα και να έχουν μειωθεί τα σύνορά της. Αυτά δηλαδή που έλεγε η Μπενάκη στον Παπούλια.
            Είπαμε το άρθρο να το αποθηκεύσετε και να το διαδώσετε  και από κεί και πέρα ας κάνουν οι Εβραίοι Παγκοσμιοποιητές, ότι νομίζουν πως τους “παίρνει”.
            OI ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ  “κύριε Cipra”.
            Αλλά να μην βιάζεστε “κύριε Cipra” για ΤΡΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ.  Πρώτον: το “τρένο” έτσι και αλλοιώς το χάσατε, γιατί οι Έλληνες ΞΕΡΟΥΝ ΤΩΡΑ και σε περιμένουν.
             Δεύτερον:  Μην βιάζεσε και μην τρέχεις “κύριε Cipra γιατί ο αέρας θα πάρει την μάσκα που φοράς και θα φανεί ο λύκος.
            Και τρίτον: Μην βιάζεσαι “κύριε Cipra”, γιατί και ο Ξηρός βιαζότανε και ........ έσκασε η βόμβα στα χέρια του.

            συγγραφέας-ερευνητής


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο