Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Μαύρη επέτειος στη Θήβα!!! Οι βουλευτές παρόν στη διαμαρτυρία για τον πεζόδρομο


Μαύρη επέτειο ενός χρόνου διοργάνωσαν οι καταστηματάρχες της Θήβας. Ένας χρόνος ακριβώς από τότε που ξεκίνησαν τα έργα στον πεζόδρομο της Θήβας, και σύμφωνα με το ρεπορτάζ που θα δείτε , μετά ένα χρόνο τα έργα συνεχίζονται με αποτέλεσμα ο πιο ζωντανός άλλοτε δρόμος της Θήβας, ο πεζόδρομος, έχει γίνει σαν στοιχειωμένο τοπίο. Παντού κλειστά μαγαζιά και ο δρόμος να προσπαθεί να τελειώσει.  Το γεφύρι της Άρτας μετακόμισε στη Θήβα.


Με μαύρες σημαίες, κεριά και μαύρη τούρτα διαμαρτυρήθηκαν , όλος ο εμπορικός κόσμος της Θήβας έχοντας στο πλευρό του τον Εμπορικό Σύλλογο αλλά και τους βουλευτές του νομού.

Ο επανεκλεγόμενος βουλευτής του Σύριζα,  Γιάννης Σταθάς ήρθε μέχρι εδώ σήμερα, όπως κάθε φορά άλλωστε, παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες να συμπαρασταθεί στον Γολγοθά που τραβούν τα καταστήματα της Θήβας και κλείνουν το ένα μετά το άλλο.

Ο νεοεκλεγόμενος Θανάσης Σκούμας στο πλευρό του επιχειρηματικού κόσμου , ο πρόεδρος της ΟΕΒΕ κ.Χρήστος Χαρατσής, ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου κ. Στρατέλλος, ο κ.Σταμάτης Χαλβατζής , ο κ.Γιάννης Κόρδατζης από τους τοπικούς φορείς καταδίκασαν την πράξη αυτή και υποσχέθηκαν όλοι μαζί ενωμένοι με τους πολίτες της Θήβας να συνεχίσουν τον αγώνα.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε ένα ρεπορτάζ, κάνοντας  μία βόλτα με τον Ιωάννη Τασιούλη για το esterea, και τους καταστηματάρχες στον πεζόδρομο της Θήβας , εκφράζοντας οι ταλαιπωρημένοι επί ένα χρόνο αυτοί άνθρωποι τον πόνο τους .

Επίσης θα δείτε όλη την τελετή της μαύρης επετείου και τις δηλώσεις των παρευρισκόντων.

Δείτε φωτορεπορτάζ από τον πεζόδρομο μέσα από τον φακό του Ι. Τασιούλη και ακολουθεί και βίντεο με τις κινητοποιήσεις.



e-sterea


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο