Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΘΗΒΑΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

«μαζί» απέναντι στη λιτότητα,
παρόντες την Κυριακή στο «Σύνταγμα»

«Ανάσα αξιοπρέπειας», από τη Νέα Υόρκη μέχρι τα Κουφονήσια.

Με τη δύναμη που της προσφέρει μια πρωτοφανής στα μεταπολιτευτικά χρονικά εθνική ενότητα, η νωπή λαϊκή εντολή και η ψήφος εμπιστοσύνης της Βουλής προς την κυβέρνηση κοινωνικής σωτηρίας προσέρχεται τη Δευτέρα στο Eurogroup η κυβέρνηση για να διαπραγματευτεί με τους Ευρωπαίους εταίρους το αίτημα για μια νέα συμφωνία της χώρας με τους δανειστές της.

Η τρόικα και τα Μνημόνια έχουν οριστικά τελειώσει με τις εκλογές του Ιανουαρίου. Δεν ζητάμε παράταση του Μνημονίου, ζητάμε επαναδιαπραγμάτευση της δανειακής σύμβασης εντός του ευρωπαϊκού πλαισίου χωρίς επαχθείς όρους και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα καταφέρουμε μια "κοινά επωφελή λύση" .
Στο πλευρό της κυβέρνησης βρίσκεται η συντριπτική πλειονότητα του ελληνικού λαού. Ενα από τα μεγαλύτερα διαπραγματευτικά της όπλα είναι  οι πρωτοφανείς, ειρηνικές και ενθουσιώδεις εκδηλώσεις υποστήριξης του λαού μας, ανεξάρτητα κομματικής ένταξης και πολιτικής προέλευσης.
Δεν είναι μόνο ο ελληνικός λαός που συμπαρίσταται στην ελληνική κυβέρνηση, στον αγώνα που δίνει στα θεσμικά όργανα της ΕΕ. Σε πολλές πόλεις σε όλο τον κόσμο έχουν οργανωθεί εκδηλώσεις συμπαράστασης στην Ελλάδα, απόδειξη ότι η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές , το πρόγραμμα του, που βάζει τέλος στη λιτότητα και στις καταστροφικές της συνέπειες και η αντίσταση του στις πιέσεις και τους εκβιασμούς διαφόρων παραγόντων και συμφερόντων στο εσωτερικό και το εξωτερικό, έχει ξαναφέρει την ελπίδα και ανοίγει δρόμους για τη χειραφέτηση των λαών, για ένα καλλίτερο αύριο. Για όλους αυτούς τους λόγους, καλούμε σε παλλαϊκό προσκλητήριο

Την ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, το απόγευμα, στην πλατεία ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ
Για την ενίσχυση της διαπραγματευτικής δύναμης της κυβέρνησης,
Για να φύγουν εδώ και τώρα τρόικα και μνημόνια,
Για να ανοίξει ο δρόμος για μια νέα προοδευτική πορεία διεξόδου και ανασυγκρότησης της χώρας!
Σαββάτο 14 Φεβρουαρίου 2015
Ο.Μ.ΣΥΡΙΖΑ ΘΗΒΑΣ

Κυριακή 4 ώρα μ.μ αναχώρηση για το «ΣΥΝΤΑΓΜΑ», από το χώρο της «Λαϊκής αγοράς», μπροστά από την Πυροσβεστική.




Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο