Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

'' ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΤΕ... ''

Στην προσπάθεια του, να διακρίνει στα πρόσωπα των εγκλείστων παιδιών τον φυλακισμένο Κύριο μας  και να Τον παρηγορήσει στο παράπονο Του: "Στη φυλακή ήμουν και δεν με επισκεφτήκατε...",  το «Ενοριακό Ταμείο Αλληλεγγύης» της Ενορίας του Ι.Ν Αγίου Νικολάου του Νέου Θηβών επισκέφθηκε  το Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Ανηλίκων Αυλώνος την Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015 για να προσφέρει με έμπακτο τρόπο αγάπη στους εκεί κρατούμενους Αδελφούς μας.

 
Την συντροφιά αποτελούσε το Δ.Σ του «Ενοριακού Ταμείου Αλληλεγγύης» το οποίο  έγινε  δεκτό από την Δ/α του Καταστήματος κ.Μαρίνα Μπούκη η οποία τους μίλησε για την καταγωγή των κρατουμένων, τις ηλικίες τους, τις συνθήκες διαβίωσης, το ημερήσιο πρόγραμμά τους, την διατροφή τους, τα προβλήματα τους ,για την κάλυψη των Πνευματικών τους αναγκών απο την Ενορία του Αυλώνα και γενικά για ότι αφορά στους 250 αυτούς νέους που με υπομονή βιώνουν τον εγκλεισμό.
   
Στους Κρατούμενους  προσφέρθηκαν  διάφορα δώρα, είδη ατομικής καθαριότητος και υγιεινής, απορρυπαντικά, είδη ρουχισμού,Φάρμακα, Γραφική ύλη, Παιχνίδια, Βιβλία, γλυκίσματα και είδη ευλαβείας.
 
Το Δ.Σ του «Ε.Τ.Α» ευχαριστεί θερμά τους Ενορίτες  που συμπαραστέκονται στην φιλανθρωπική δράση της Ενορίας στηρίζοντας τις κατά καιρούς διάφορες πρωτοβουλίες οι οποίες  δίνουν την δυνατότητα να είναι παρόν  σε ότι συμβαίνει γύρω μας  αλλά και τους χορηγούς της εξόρμησης αυτής οι οποίοι συνέβαλαν δυναμικά στην συλλογή πολλών και χρήσιμων ειδών για τους «εν φυλακή ευρισκομένους» αδελφούς μας. Αναφέρονται  τα ονόματά τους με εκτίμηση , ευγνωμοσύνη και πολλές ευχές.
 
Μαυρίδης Αντώνιος(Έμπορος), Λούκος Γεώργιος(Έμπορος), Μπουτσίνη Μαρία(Βιβλιοπώλης), Παπαγιάννης Αλκιβιάδης(Γραφείο Τουρισμού), Ρόκκας     Χαρίλαος(Φαρμακοποιός), Χατζή Παναγιώτα(Φαρμακοποιός), Κων/νος και Ευαγγελία Κακκού, Μπακιρτζή Μαρία και Πέτρος(Έμποροι), Κων/νος Στενός.


"Παιδιά μου, ο πρώτος άνθρωπος που μπήκε στον Παράδεισο ήταν ένας ληστής δίπλα στον σταυρό. Αφού έκλεψε και λήστεψε στη γη, λήστεψε μετά και τον Ουρανό! Έτσι παιδιά μου να κάνετε τώρα κι εσείς..."

π.Γερβάσιος Ραπτόπουλος


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο