Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Μ.Γλέζος: Αν μας εμποδίσουν να βγάλουμε το βρόγχο θα σπάσουν τα μούτρα τους

Με ακμαίο ηθικό απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων του MEGA ο Μανώλης Γλέζος και τόνισε προς όλες τις κατευθύνσεις την ανάγκη σεβασμού της επιλογής του ελληνικού λαού να τελειώνουμε με τα δάνεια.

«Με τους Ευρωπαίους, αν θεωρούν ότι υπάρχει πρόβλημα με τα δάνεια που μας έδωσαν, δεν έχω καμία αντίρρηση να το συζητήσουμε. Αν αυτοί το βάλουν το θέμα. Δεν θα πάω να τους βρω εγώ. Αν θεωρούν ότι υπάρχει πρόβλημα θα πάμε να το συζητήσουμε» είπε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κι έφερε το παράδειγμα του Μαριάνο Ραχόι:  «Για παράδειγμα, ξεσηκώθηκε ο Ραχόι, ο πρωθυπουργός της Ισπανίας και χάλασε τον κόσμο και λέει αντί να δώσουν τα χρήματα για να σταματήσει η ανεργία στην Ισπανία τα έδωσαν για να βοηθήσουν τον ελληνικό λαό».
Και πρόσθεσε: «Ποιον ελληνικό λαό; Τα έδωσε για να χρηματοδοτήσει το χρηματοπιστωτικό κεφάλαιο. Ελα δω λοιπόν Ραχόι. Ποιο ήταν το ονομαστικό δάνειο που μας έδωσες, ποιο είναι το πραγματικό δάνειο που πήραμε σαν δημόσιο, σαν ελληνικό κράτος και πόσα έχεις πάρει ως τώρα σε τοκοχρεωλύσια. Και από κει και πέρα συζητάμε. Για να δούμε ότι για τον καθένα απ’ αυτούς, κατά τη δική μου ταπεινή γνώμη, τους έχουμε ξοφλήσει όλους».

Ο αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης συνέχισε λέγοντας: «Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε. Βάζουμε τον λαό να πάρει πίσω την ψήφο του; Από κει ξεκινάμε. Πρέπει να καταλάβει και ο Σόιμπλε και η Μέρκελ και όλοι όσοι είναι δανειστές ότι αν επιχειρήσουν να μας εμποδίσουν να βγάλουμε τον βρόγχο από τον λαιμό του ελληνικού λαού που αγωνίζεται να περισώσει τον εαυτό του από τους δανειστές θα σπάσουν τα μούτρα τους. Αυτό έχω να πω. Καθαρά. Δεν το καταλαβαίνουν».



VIDEO-ΓΛΕΖΟΣ από realmedialive

koutipandoras

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο