Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΚΟΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΜΑ

ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΤΟΝΙΣΕ Ο ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ

Την πρόταση του πρωθυπουργού να είναι υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας αποδέχτηκε και τυπικά ο Προκόπης Παυλόπουλος κατά τη συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου.
«Θέλουμε ενότητα και υπευθυνότητα» είπε ο πρωθυπουργός στον κ. Παυλόπουλο στις δηλώσεις μπροστά στους δημοσιογράφους.
Για την ανάγκη να δοθεί ένας κοινός αγώνας προκειμένου να βγει η Ελλάδα από το τέλμα αλλά και να «αποκατασταθούν οι αξίες που έχουν χαθεί εδώ και καιρό από την Ευρώπη» έκανε λόγο ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας στη συνομιλία που είχε με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.
«Ο τόπος πρέπει να βγει από αυτό το τέλμα» είπε ο κ. Παυλόπουλος προσθέτοντας ότι «ο αγώνας πρέπει να δοθεί για να αποκατασταθούν οι αξίες στην Ευρώπη και να αποκατασταθεί η ελπίδα και η περηφάνια των Ελλήνων».
Εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου ο κ. Παυλόπουλος ανέφερε ότι ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό για την μία εξαιρετικά τιμητική πρόταση και μία πρόταση ευθύνης.
«Τον ευχαριστώ γιατί μου δίνει την δυνατότητα να συμβάλλω με τις ταπεινές μου δυνάμεις για να αγωνιστούμε όχι μόνο για την πατρίδα και τον λαό μας αλλά και για την Ευρώπη που οραματίστηκαν οι ιδρυτές της» ανέφερε ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας.
«Αυτή είναι η βασική αρχή που θα υπηρετήσω» είπε.
Η διαδικασία
Η ψηφοφορία θα ξεκινήσει στις 19:30 το απόγευμα της Τετάρτης και θα είναι ονομαστική.
Με βάση το Σύνταγμα και τον Κανονισμό της Βουλής, οι βουλευτές θα δηλώνουν το όνομα του προτεινόμενου για το ύπατο πολιτειακό αξίωμα που προτιμούν ή θα δηλώνουν «παρών».
Αμέσως μετά την ψηφοφορία, η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, μαζί με τα μέλη του Προεδρείου της Βουλής, να μεταβεί στον χώρο που θα υποδείξει ο εκλεγείς ώστε να του ανακοινώσει το αποτέλεσμα.
Ο Προκόπης Παυλόπουλος θα αναλάβει τα καθήκοντά του στις 13 Μαρτίου, δηλαδή την επομένη της ημέρας που λήγει η θητεία του απερχόμενου Προέδρου.
newsbomb

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο