Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

ΤΟ ΚΑΠΗ ΘΗΒΑΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ 7ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΙΣ ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ

ΑΠΟ 5/6/2015 ΕΩΣ 11/6/2015

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΗ (Υπεύθυνη Κα Ιωάννου Όλγα)
Τηλ. Επικ 22620 24224


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
1η Ημερα: ΘΗΒΑ - ΠΑΤΡΑ
  Αναχώρηση από Θήβα για Πάτρα. Ελεύθερος χρόνος στα αφορολόγητα και αμέσως μετά θα επιβιβαστούμε στο πλοίο. Τακτοποίηση στις καμπίνες και διανυκτέρευση εν πλω.

 2η Ημερα :ΕΝ ΠΛΩ

 3η Ημερα: ΒΕΝΕΤΙΑ – ΛΙΜΝΕΣ ΠΛΙΤΒΙΤΣΕ – ΖΑΝΤΑΡ
 Νωρίς το πρωί φτάνουμε στη Βενετία και θα διασχίσουμε το μικρό κομμάτι της Ιταλίας, θα μπούμε στη Σλοβενία και μετά θα περάσουμε τα σύνορα της Κροατίας για να φτάσουμε στις Λίμνες Πλιτβίτσε. Ένα τεράστιο εθνικό πάρκο με μία σειρά λιμνών που συνδέονται με μικρούς ή μεγαλύτερους καταρράκτες, είναι ένα θέαμα μοναδικό, μαγικές εικόνες που θα πάρουμε μαζί μας. Η φύση δημιούργησε ένα από τα πιο όμορφα θαύματά της που αφήνουν άναυδο τον επισκέπτη. Ένα συγκρότημα 16 λιμνών άλλη ψηλότερη άλλη χαμηλότερη που με μια σειρά καταρρακτών  τα νερά πέφτουν από τη μία λίμνη στην άλλη. Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για να χαρούμε το θέαμα. Συνεχίζουμε για Ζαντάρ.– μετάβαση στο ξενοδοχείο – τακτοποίηση στα δωμάτια – Δείπνο – Διανυκτέρευση.

4η Ημερα: ΖΑΝΤΑΡ – ΤΡΟΓΚΙΡ – ΣΠΛΙΤ – ΝΕΟΥΜ
Μετά το πρωινό μας Το Ζαντάρ θα μας καταπλήξει με την γραφικότητα του, τα πραγματικά πανέμορφα στενάκια του, την παραλία του και τα απομεινάρια της Ρωμαικής Αυτοκρατορίας. Μεταξύ άλλων θα δούμε τα Βενετσιάνικα τείχη, την καταπληκτική εκκλησία του Αγίου Τίτου και το Ρωμαικό Φόρουμ. αρχίζουμε να βλέπουμε ένα πραγματικό πανόραμα των Δαλματικών περνώντας από το Μπίογκραντ, το Βόντιτσε και το Σίβενικ, όπου θα βγάλουμε φωτογραφίες σε ένα καταπληκτικό φιόρδ από μια ωραία γέφυρα για να καταλήξουμε στην πόλη νησί Τρογκίρ, το οποίο είναι θησαυρός της παγκόσμιας κληρονομιάς και βρίσκεται υπό την προστασία της UNESCO. Πρόκειται για την αρχαιοελληνική πόλη ¨Τραγούριον¨ (νησί της κατσίκας). Θα γνωρίσουμε αυτή την πόλη νησί, θα κάνουμε μία ωραία βόλτα και θα συνεχίσουμε για το Σπλιτ που πραγματικά και αυτό είναι ένα από τα στολίδια των Δαλματικών Ακτών. Εδώ θα έχουμε χρόνο να περπατήσουμε και να γνωρίσουμε με τον ξεναγό μας την πόλη που  ο Ρωμαίος αυτοκράτορας Διοκλητιανός επέλεξε να χτίσει το παλάτι του σε σχήμα Ρωμαικού Κάστρου. Είναι μία πόλη που συγκεντρώνει στοιχεία πολλών διαφορετικών πολιτισμών. Θα κάνουμε την περιήγηση μας, θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για φαγητό και αγορές και το απογευματάκι θα πάρουμε το δρόμο για το Νέουμ. Μετάβαση στο ξενοδοχείο- τακτοποίηση –Δείπνο – Διανυκτέρευση.


5η Ημερα: ΝΕΟΥΜ – ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ – ΣΤΟΝ
Σήμερα όλη η ημέρα μας είναι αφιερωμένη στο μαγευτικό Ντουμπρόβνικ. Είναι η πόλη με την παλιά ονομασία ¨Ραγκούσα¨ βγαλμένη από μεσαιωνικό παραμύθι. Τα κυριότερα αξιοθέατα μέσα στη παλιά πόλη που θα δούμε, είναι ανάκτορα σπουδαίας αρχιτεκτονικής, όπως το μητροπολιτικό ναό του Αγ. Βλασίου – προστάτη της πόλης – με το μαρμάρινο οπλισμένο ιππότη στην πλατεία του, τη μεγάλη κρήνη του Ονουφρίου, το φραγκισκιανό μοναστήρι με την εκκλησία του Σωτήρος και το παλαιότερο φαρμακείο της πόλης, από την εποχή της δημοκρατίας της Ραγούζας. Δεν θα παραλείψουμε να δούμε τον πύργο του Ρολογιού και τη μικρή κρήνη του Ονούφριου καθώς και το Μέγαρο Σπόντζα, που σήμερα στεγάζει τα κρατικά αρχεία. Στο υπέρυθρό του υπάρχει στα λατινικά η επιγραφή «Απαγορεύεται η παραποίηση και η νοθεία των σταθμών. Όταν ζυγίζω τα αγαθά ο Κύριος με μετράει». Στο πρυτανικό μέγαρο, σήμερα φιλοξενείται το μουσείο του Ντουμπρόβνικ με την ιστορία της πόλης. Δίπλα του βρίσκεται το δημαρχείο και απέναντί του ο καθεδρικός ναός με το θησαυροφυλάκιο. Το απόγευμα θα επισκεφτούμε το καταπληκτικό χωριό ΣΤΟΝ με το μοναδικό τείχος και τα πάρα πολλά μαγαζάκια του. Μετά τον καφέ μας (στο μπρίκι) επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο – διανυκτέρευση.

6η Ημερα: ΝΕΟΥΜ – ΚΟΤΟΡ – ΜΠΟΥΤΒΑ  - ΔΥΡΡΑΧΙΟ
Αναχωρούμε λίγο νωρίς από το ξενοδοχείο μας και αφού μπούμε στο Μαυροβούνιο και περάσουμε με το Φέρυ Μπότ το φιόρδ Κομόπκα, θα επισκεφτούμε την Μεσαιωνική πόλη Κότορ και θα θαυμάσουμε τα τείχη της αλλά και τα πανέμορφα κτίρια της. Συνεχίζουμε θαυμάζοντας τα υπέροχα τοπία μέχρι να φτάσουμε στην Μπούτβα που ονομάζεται και μικρό Ντουμπρόβνικ, θα κάνουμε μία περιήγηση. Αναχώρηση για Δυρράχιο, μετάβαση στο ξενοδοχείο, - Δείπνο – Διανυκτέρευση.

7η ΗΜΕΡΑ: ΔΥΡΡΑΧΙΟ – ΘΗΒΑ
πρωινό και αναχώρηση νωρίς το πρωί για την Ελλάδα μέσω Τιράνων, Ελμπασάν, λίμνη Οχρίδα όπου θα κάνουμε στάση για καφέ. Συνεχίζουμε από Πόγραδετς, Κορυτσά, Κρυσταλλοπηγή και αργά το μεσημέρι θα κάνουμε στάση για φαγητό έξω από την Καλαμπάκα. Αναχώρηση για Καμένα Βούρλα για καφέ και επιστροφή στο Θήβα.
                        



ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 370 € ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ
ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ : 80 €

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
·         Λεωφορεία  τελευταίας τεχνολογίας
·         Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πάτρα – Βενετία σε τετράκλινες εσωτερικές καμπίνες
·         Περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
·         4 διανυκτερεύσεις σε 3* και 4* ξενοδοχεία
·         Πρωινά και δείπνα σε όλα τα ξενοδοχεία. Εκτός πλοίου.
·         Αρχηγός – συνοδός καθ όλη τη διάρκεια της εκδρομής
·         Τοπικός ξεναγός στο Ντουμπρόβνικ
·          Ασφάλεια αστικής / επαγγελματικής ευθύνης TOUROPERATOR



   ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :
·         Δημοτικοί φόροι, checkpoint,  είσοδοι σε μουσεία, αξιοθέατα,  το βαπορέτο στο πάρκο των λιμνών, ποτά, φιλοδωρήματα και ότι  αναφέρεται ως προαιρετικό

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ  :
1.      ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΝΕΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ή ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ
·         2.      Η ανωτέρω ροή των εκδρομών, ξεναγήσεων, περιηγήσεων ενδέχεται να αλλάξει για την καλύτερη  διεξαγωγή του προγράμματος. 

·         3.      Η επίσκεψη στις λίμνες πραγματοποιείται καιρού επιτρέποντος.

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο